Παναρειανή συνάντηση και στο μπάσκετ με στόχο το… ρευστό!

Οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο μπάσκετ του Άρη, θα υπάρξουν την επόμενη βδομάδα. Ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν πρόκειται να συναντηθεί μόνο με τους μετόχους ή μόνο με τη ΣΑΡΙΣΑ. Την Τετάρτη (19.00) στην αίθουσα VIP στο Αλεξάνδρειο θα γίνει μία συνάντηση, παναρειανή, ώστε να προκύψει επακριβώς το ποσό με το οποίο θα στηριχθεί η νέα διοίκηση.

Η δημιουργία μιας (νέας) ομάδας επιχειρηματιών στην οποία θα συμμετάσχουν οι μέτοχοι, τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ και φίλοι του Λευτέρη Αρβανίτη βρίσκεται στα σκαριά. Την επόμενη βδομάδα θα υπάρξει συνάντηση όλων αυτών με μοναδικό ζητούμενο την εξεύρεση χρημάτων. Ο μπασκετικός Άρης θέλει χρήματα για να λειτουργήσει και αυτά τα χρήματα θα δοθούν από όσους στήριξαν την αλλαγή στο διοικητικό τοπίο με την έλευση του Λευτέρη Αρβανίτη.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό εκκίνησης για να λειτουργήσει η ΚΑΕ και να μοιράσει χρήματα ως προκαταβολές στους παίκτες που έχουν λαμβάνειν. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης το 80% των διακανονισμών έχουν συμφωνηθεί προφορικά, απλά απαιτείται ρευστό, για να ξεκινήσουν να “τρέχουν”.

Ο Αρβανίτης στην συνάντηση της επόμενης βδομάδας θα αναλύσει σε όλους πλήρως το πλάνο αποπληρωμής των διακανονισμών, ευελπιστώντας ότι θα τύχει και εμπράκτως της στήριξης όλων.

To Top