Πανδαισία αστέρων στο Ντουμπάι και φιλική νίκη των Τίμπεργουλβς (video)

Στη φιλική αναμέτρηση του Ντουμπάι, ανάμεσα σε Τίμπεργουλβς και Μάβερικς, οι πρώτοι βγήκαν νικητές επικρατώντας με 111-99 στην κατάμεστη Etihad Arena. Αποστολή στο Αμπου Ντάμπι: Τόλης Κοτζιάς.

Η preseason του ΝΒΑ ξεκίνησε από το Άμπου Ντάμπι, με τους «Λύκους» να ξεκινούν με νίκη, παρότι έπαιζαν χωρίς τον Άντονι Έντουαρντς.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί αστέρες του ΝΒΑ και όχι μόνο. Ξεχώρισε φυσικά ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος αποθεώθηκε, ενώ το παρών έδωσαν και ποδοσφαιρικοί αστέρες του παρελθόντος, όπως ο Ρονάλντο και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν Καρλ-Άντονι Τάουνς με 20 πόντους και ακολούθησε ο Ναζ Ριντ με 16 πόντους, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά ο… συνήθης ύποπτος, Λούκα Ντόντσιτς σταμάτησε στους 25 πόντους, με τον Τζέιντεν Χάρντι να προσθέτει 13. Ο Ντάντε Έξουμ έβαλε 5 πόντους στην επιστροφή του στο ΝΒΑ -έστω και σε φιλικό αρχικά- και ο Κάιρι Ίρβινγκ έμεινε στους 2 πόντους αγωνιζόμενος για 13′.

Οι Τίμπεργουλβς πήραν διαφορά από το ξεκίνημα του αγώνα, φτάνοντας γρήγορα και στο +20 (32-12) και διατήρησαν σε αυτά τα επίπεδα την απόσταση μέχρι και το ημίχρονο (66-49). Οι Μάβερικς έκαναν την αντεπίθεσή τους μειώνοντας ως το 77-72 με τους Χάρντι και Λόσον, όμως οι Γουλβς έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +13 (87-74). Στο τελευταίο μέρος τίποτα δεν άλλαξε, με τους «Λύκους» να κρατούν απόσταση ασφαλείας, εξασφαλίζοντας τη φιλική νίκη με 111-99.

Tα δωδεκάλεπτα: 37-19, 66-49, 87-74, 111-99

 

To Top