Πανηγυρική… οπισθοχώρηση! Η ΑΕΚ αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη!

Πανηγυρική οπισθοχώρηση της ΑΕΚ! Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ που γίνεται στα γραφεία του συνεταιρισμού υπήρχε ως θέμα συζήτησης η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Αρη για την προσφυγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα πολιτικά δικαστήρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το aek365: “ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Αντρέας Δημητρέλος (που αρχικά είχε προγραμματίσει να παραστεί στη συνεδρίαση υπέρ του αιτήματος κατά του Άρη) δεν σκοπεύει πλέον να υποστηρίξει την καταγγελία μετά από συζήτηση που είχε πάνω στο θέμα αυτό με τον Δημήτρη Μελισσανίδη”.

Είναι φανερό ότι μπροστά στο δίκαιο που είναι 100% με το μέρος του Άρη και υπό το βάρος μιας νέας παταγώδους αποτυχίας, η ομάδα της Αθήνας τρέπεται σε άτακτη φυγή.

Όπως αναφέρει, πάντως, το aek 365.com: “Ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ που αναμένεται να αναλάβει την ομάδα μόλις μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και οδηγηθεί στην Γ’ Εθνική πιστεύει πως η ομάδα δεν έχει τύχη να υποβιβάσει τον Άρη για να σωθεί και παράλληλα θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην ιδεολογία της ΑΕΚ όπως φαίνεται άλλωστε και από την στάση της πλειοψηφίας των οπαδών που δεν επιθυμούν η ομάδα να κερδίσει στα χαρτιά κάτι που έχασε στο γήπεδο.

Ο Δημητρέλος έχει πάρει και την σύμφωνη γνώμη των μετόχων και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποσύρει την προσφυγή που κατατέθηκε στην ΕΠΟ για τον ίδιο λόγο και η ΑΕΚ θα αποδεχτεί τον αγωνιστικό υποβιβασμό της και στην συνέχεια θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης με απόφαση της αυριανής γενικής συνέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 στα γραφεία της λίγκας βρίσκονται οι Ανατολιωτάκης και Καπετανόπουλος οι οποίοι σαν μικρομέτοχοι θέλουν να κάνουν παρέμβαση για να συζητηθεί η καταγγελία κατά του Αρη ενώ το ίδιο θέλουν να πράξουν και στην ΕΠΟ επειδή θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να μείνει με τον τρόπο αυτό στην Α’ Εθνική και εν συνεχεία να την αναλάβουν αυτοί με το πλάνο που είχε αποκαλύψει ο Καπετανόπουλος.

Μετά τις εξελίξεις με Μελισσανίδη – Δημητρέλο είναι άγνωστο αν θα επιμείνουν, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορούν να κάνουν την παρέμβαση τους κι αν τους αναγνωρίσει το δικαίωμα η Λίγκα και η ΕΠΟ”.

To Top