Πανηγυρισμός αφιερωμένος και με «είδηση»

Παρά την πικρία τους για την όχι αναμενόμενη χρονιά και την άσχημη πορεία της ομάδας, οι φίλοι του Άρη ήταν πιστοί στο ραντεβού τους. Για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στις κερκίδες του Καυταντζογλείου, δίνοντας δυναμικό παρών.

Αφού… καρδιοχτύπησαν για μερικά λεπτά, πανηγύρισαν την επιστροφή στις νίκες με δυο γκολ του Καστίγιο και ένα του Ακόστα. Ο Καστίγιο, αφού πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, γράφοντας το 1-3, έκανε έναν πανηγυρισμό που έβγαλε… «είδηση» και μάλιστα θετική.

Αμέσως μετά την επίτευξη του 1-3 ο Καστίγιο, έστρεψε το βλέμμα του στον Χαβιέ Ουμπίντες θέλοντας να του το αφιερώσει (έχουν άριστες σχέσεις στην ομάδα) και μετά πήγε προς το πέταλο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Άρη. Σηκώνοντας τα χέρια τους αφιέρωσε το γκολ, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την αδιάκοπη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

Η… «είδηση» είναι ότι Καστίγιο και κόσμος έρχονται και πάλι κοντά, αφήνοντας στην άκρη όσα έγιναν πριν μερικές βδομάδες, με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Μεξικάνου. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Καστίγιο όταν πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στα Γιάννινα, έκανε σχετική κίνηση προς την κερκίδα, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει εκείνες τις στιγμές… Τότε, όμως. Τα τελευταία παιχνίδια, η διάθεση και τα γκολ του Καστίγιο δείχνουν ότι όλα είναι «περασμένα, ξεχασμένα».

To Top