Πανικός από την αποκάλυψη για την Macron

Το δημοσιογραφικό ερώτημα σχετικά με το αν υπάρχει σχέση μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ με την εταιρία Macron ή όχι προκάλεσε αντιδράσεις, οι οποίες το λιγότερο δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας.

Το PRESSARIS έθεσε και θέτει και πάλι ένα συγκεκριμένο ερώτημα στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας της κιτρινόμαυρης οικογένειας να ξεπεράσει τα λάθη του παρελθόντος και να αποδράσει με διαφάνεια σε ένα καλύτερο αύριο.

Το ερώτημα είναι σαφές: στην ιταλική εταιρία αθλητικών ρούχων έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στην εκπροσώπηση στην Bόρεια Ελλάδα μεταξύ άλλων και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ή όχι; 

Μάλιστα, για την οικονομία της συζήτησης είναι ξεκάθαρο, ότι δεν είναι απαραίτητα μεμπτό να υπάρχει αυτή η αμφίδρομη σχέση, αρκεί να στηρίζεται σε ξεκάθαρους όρους που θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον σύλλογο.

Αντί απάντησης, γίναμε μάρτυρες κινήσεων που δείχνουν πανικό…

Το PRESSARIS δεν έγινε αποδέκτης μέχρι τώρα καμίας απάντησης επίσημης στο πλαίσιο του ερωτήματος που εξέφρασε, την οποία θα πρέπει να επαναλάβουμε, γιατί τελικά τα… ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα, όπως φαίνεται:

Κανείς δεν αμφισβητεί τις καλές προθέσεις των ανθρώπων του Άρη, όμως γίνεται αντιληπτό ότι μπαίνουν ερωτηματικά για την διπλή αυτή ιδιότητα, τη στιγμή που υπάρχει και το θέμα της επετειακής φανέλας του συλλόγου, το οποίο μπορεί να δώσει τεράστιες οικονομικές ανάσες.

Και επειδή η «γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια», θα ήταν ωφέλιμο για την αξιοπιστία όλων να δοθούν στοιχεία σε ότι αφορά τις προσφορές που έγιναν και με ποια κριτήρια προκρίνεται η συγκεκριμένη εταιρία…

Το PRESSARIS έχει στα χέρια του, όλα τα απαραίτητα στοιχεία… Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

 

To Top