Πανικός για το Άρης-Ρόμα! Σε μια ώρα έφυγαν 350 εισιτήρια! (photos)

Από σήμερα Τρίτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με την Ρόμα την προσεχή Παρασκευή (9μ.μ.). Ένα μεγάλο φιλικό με… άρωμα Ευρώπης και μια καλή ευκαιρία για μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά! 

Η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων προκάλεσε… πανικό! Σε μια ώρα πουλήθηκαν 350 εισιτήρια από το Aris Mobile δείγμα της μεγάλης διάθεσης του κόσμου να δώσει το παρών στο σπουδαίο αυτό φιλικό παιχνίδι.

Παράλληλα, με αφορμή τον αγώνα με τη Ρόμα αρκετός κόσμος είχε την ευκαιρία να αγοράσει και εισιτήρια διαρκείας!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για το παιχνίδι με τη Ρόμα έχει ως εξής:

«Σε κυκλοφορία θα τεθούν από το απόγευμα 23/07, (17:00) τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού αγώνα ΑΡΗΣ-AS Roma την Παρασκευή (26/07) στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στη θύρα 2, 20 ευρώ στη θύρα 9 και 25 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα φιλικά παιχνίδια δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, εκτός από τους κατόχους σουιτών.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους με την αγορά εισιτηρίου στη θύρα 7 (επισήμων), προσκομίζοντας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο -εκτός από το εισιτήριο του αγώνα- και το αποδεικτικό της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας VIP.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

To Top