Πανιώνιος: Με Σκαραφίγκα στον πάγκο μέχρι νεωτέρας

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα καθίσει στην άκρη του πάγκου για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/10, 15:45), στο οποίο ο Πανιώνιος θα αναζητήσει την πρώτη νίκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Aπό την στιγμή που οι υποχρεώσεις “τρέχουν” και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/10, 15:45), ο Πανιώνιος ήταν υποχρεωμένος να βρει άμεσα λύση για το θέμα του πάγκου. Έστω προσωρινή.

Οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα από την Κρήτη με τον Γιώργο Σκαραφίγκα στην άκρη του πάγκου, τον άνθρωπο δηλαδή που προσελήφθη πριν από δέκα ημέρες για να εργαστεί ως τεχνικός σύμβουλος. Δεδομένων των συνθηκών όμως, θα επιστρατευτεί για να καθοδηγήσει τον Πανιώνιο στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, με τη φιλοδοξία να προκύψει η πρώτη νίκη.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου αναζητούν πάντως στην αγορά τον διάδοχο του Γιάννη Λίβανου, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της εντός παρκέ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με τον σύλλογο να ενημερώνει πως “όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά χθες και σήμερα, θέτοντας τον εαυτό τους στην διάθεση του τεχνικού τιμ και με στόχο να γίνει μια… νέα αρχή στο φετινό πρωτάθλημα”.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (18/10), η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμάρντο Σάμουελς.

To Top