Πανιώνιος: Μπάουμαν αντί Λι για το υπόλοιπο της σεζόν

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Μπάουμαν, με τον 35χρονο φόργουορντ/σέντερ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Άντονι Λι για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου γνωρίζεται καλά με τον Λίνο Γαβριήλ, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν για χάρη της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Μπράντον Μπάουμαν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ιαπωνία, απ’ όπου όμως αποχώρησε πολύ γρήγορα για να υπογράψει σε ομάδα της Παραγουάης, έχοντας 20.4 πόντους και 7.8 ριμπάουντ με τη φανέλα της Ολίμπια Ασουνσιόν.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, κι απέναντι στο Περιστέρι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού center/forawrd, Brandon Bowman! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1984, έχει ύψος 2.06 μέτρα και μπορεί να καλύψει με ευχέρεια και τις δυο θέσεις κοντά στο καλάθι. Βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα κι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στην αυριανή (18/1) αναμέτρηση με το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League“.

To Top