Πανιώνιος: Συμφωνία με τον Λίνο Γαβριήλ για την τεχνική ηγεσία

Ο Λίνος Γαβριήλ θα αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου, ως ο διάδοχος του Γιάννη Λίβανου. Ο 43χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους κυανέρυθρους για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στον Λίνο Γαβριήλ θα δοθούν τα “κλειδιά” της τεχνικής ηγεσίας στον Πανιώνιο, όπως αποφασίστηκε από τους διοικούντες τον σύλλογο.

Ο 43χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους κυανέρυθρους, ταξιδεύει άμεσα για την Ελλάδα κι είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Ηρακλή (26/10, 15:45).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, η συμφωνία επετεύχθη κι έτσι θα διαδεχθεί τον Γιάννη Λίβανο στον πάγκο του Ιστορικού.

Ο 43χρονος προπονητής έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Τυνησία, ενώ πριν από μερικές ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομοσπονδία μέχρι το 2022.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings, στην άκρη του πάγκου κάθισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην ΕΚΟ Basket League, οι κυανέρυθροι έχουν μία νίκη και τρεις ήττες.

To Top