Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για Άρσε, υπέστη ρήξη χιαστού

Άτυχος στάθηκε ο Πέδρο Άρσε στο παιχνίδι του Πανιωνίου με το Βόλο καθώς ο τραυματισμός του αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός και θα μείνει εκτός αγωνιστικής για έξι μήνες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Πανιώνιος δεν έχασε μόνο το ματς στο Βόλο με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή αλλά υπέστη και ένα ακόμη αγωνιστικό πλήγμα καθώς ο Πέδρο Άρσε υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τέλος της σεζόν.

Ο μέσος από το Μεξικό τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Βόλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει την Τρίτη το πρωί την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρρα και εν συνεχεία θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: “Ο Πέδρο Άρσε υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Τρίτη σε εγχείρηση από τον πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εύχονται στο Πέδρο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις”.

To Top