Πανσερραϊκός: Βρέθηκε λύση για το γήπεδο

Υστερα από μία περίοδο τεταμένων σχέσεων με αλεπάλληλες κόντρες για το θέμα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών φαίνεται πως θάφτηκαν τα… τσεκούρια του πολέμου.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι ενδεικτικό πως η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση τόσο για τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη όσο και για την Ελπίδα Σκουτάρεως με τους οποίους είχε κοντραριστεί στη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σερρών και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, το ΔΣ της Ελπίδας Σκουτάρεως και τον κ. Κωνσταντίνο Νταούδη για την αλλαγή έδρας στην οποία προέβησαν για το εντός έδρας παιχνίδι τους το οποίο ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στις 25/2, προκειμένου να κλείσει το γήπεδο από τις 11/2/18 μέχρι 3/3/18 ώστε να προβούμε σε βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του (χλοοτάπητας) ώστε να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Δωρεάν τα παιδιά των ακαδημιών και οι γονείς τους

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ απηύθυνε και κάλεσμα στα παιδιά των ακαδημιών και στους γονείς τους για να στηρίξουν την ομάδα στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (10/2, 15:00, ΕΡΤ3) με τον Αρη διευκρινίζοντας ότι θα ισχύσει για εκείνους δωρεάν είσοδος.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προσκαλεί τα παιδιά όλων των ακαδημιών ποδοσφαίρου του νομού και τους γονείς τους να έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια μας απέναντι στον ιστορικό σύλλογο του Άρη. Ώρα συνάντησης στις 14:45 έξω από την Θύρα 1 στην οποία θα έχουν ελεύθερη είσοδο».

Πηγή: FL news

To Top