Πανσερραϊκός: Παρελθόν οι Μπαΐροβιτς, Παπακωνσταντίνου

Οι Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τον Πανσερραϊκό και δεν συνεχίζουν στα «λιοντάρια».

Σε δύο αποδεσμεύσεις προχώρησε σήμερα (30/1) ο Πανσερραϊκός, καθώς οι Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τα «λιοντάρια».

Ο πρώτος, 29χρονος Σουηδός φορ, αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη και έπαιξε για λογαριασμό τους σε 30 ματς όλων των διοργανώσεων (3 γκολ), ενώ ο δεύτερος, 19χρονος αμυντικός, έγινε επαγγελματίας το 2022.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αντμίρ Μπαΐροβιτς και Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς αποκτήθηκε από τα “λιοντάρια” τον Ιανουάριο του 2023 και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την επιστροφή της ομάδας μας στην Super League. Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2022 και αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι».

To Top