ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντίδος: “Ο κόσμος του Άρη θα είναι ο 12ος παίκτης με τον Παναθηναϊκό”

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Παντίδος, μίλησε για τις αναμνήσεις του από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio…

-Για τους παίκτες που ξεχωρίζει στον Άρη: Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο Γκαρσία, ο οποίος έχει ενσωματωθεί πολύ γρήγορα και ο φίλος μου ο Σιώπης. Όλα τα παιδιά προσπαθούν. Είμαστε φίλοι με τον Σιώπη, αλλά έχουμε κάμποσο καιρό να μιλήσουμε.

-Για την σημασία που έχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Είναι ένα ντέρμπι και ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δουλέψει σκληρά και να είναι συγκεντρωμένος. Είναι θέμα γοήτρου, πρέπει σε ένα ντέρμπι να παίξεις σκληρά για να αναδείξεις την ομάδα σου.

-Για τον κόσμο: Και ο Άρης και ο Παναθηναϊκός στηρίζονται στον κόσμο τους. Θεωρώ ότι ο 12ος παίκτης σε αυτό το ματς θα είναι ο κόσμος. Σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Άρη.

-Για το πως θα κριθεί το παιχνίδι: Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θα κριθεί στις μονομαχίες. Και οι 2 ομάδες περνάν μια περίοδο φορμαρίσματος.

-Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη: Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Άρη. Ο κόσμος μου έδινε τεράστια ώθηση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του Άρη.

-Για το αν έχει κάποιο απωθημένο με τον Άρη: Σίγουρα ήθελα να συνεχίσω. Το είχα πει και τότε. Απλώς έτυχε ο προπονητής τότε να μην θέλει να συνεχίσουμε μαζί και αναγκάστηκα να συνεχίσω. Έχω άριστη σχέση με τους παίκτες και τον Άρη ακόμη και τώρα. Παρακολουθώ τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν νοείται Σούπερ Λιγκ χωρίς τον Άρη. Από εδώ και πέρα ελπίζω ότι θα συνεχίσει η Σούπερ Λιγκ με ομάδες υγιείς και με ιστορία.

-Για την ομάδα που είναι τώρα στην Άρτα: Είναι οργανωμένο σωματείο και φαίνεται από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα έδειξε ενδιαφέρον και έτσι ήρθα εδώ. Ήθελα να κάνω restart γιατί έλειπα στο εξωτερικό για καιρό. Μακάρι να γυρίσω στη Σούπερ Λιγκ. Θα ήθελα να γυρίσω στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η πόρτα για τον Άρη θα είναι πάντα ανοιχτή.

To Top