Πανταζής: “Αμφίβολος ο Ουντότζι την Κυριακή, σε 4 μήνες έτοιμος ο Τριανταφυλλάκος”

O γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, μίλησε για τον τραυματισμό του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από το χθεσινό ματς στην Τούμπα, αλλά και για τα θέματα με τους υπόλοιπους τραυματίες στον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τον τραυματισμό του Τριανταφυλλάκου: «Έπαθε κάταγμα κνήμης, έσπασε το πόδι του. Σε μια ανύποπτη και ‘αθώα’ φάση έγινε η σύγκρουση μ’ έναν παίκτη του ΠΑΟΚ και δυστυχώς συνέβη…. Όταν πήγα κοντά του μου το είπε ο ίδιος πως είχε σπάσει το πόδι του. Το μεσημέρι θα μπει στο χειρουργείο και θα γίνει οστεοσύνθεση. Πιστεύω πως σε δυόμιση με τρεις μήνες θα αρχίσει να τρέχει και ότι σε τέσσερις μήνες θα είναι έτοιμος. Είναι πολύ άτυχο το παιδί, είχε και άλλα προβλήματα στο παρελθόν. Το παιδί έδειχνε ψύχραιμο, όμως, μέσα του σίγουρα στεναχωριόταν».

Για τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Ο Μανιάς έχει μια μικρή κάκωση, όχι τίποτα σοβαρό. Ο Ουντότζι είχε μια μικρή ενόχληση στον προσαγωγό όλη την εβδομάδα και στο παιχνίδι η κατάσταση επιδεινώθηκε. Είναι αμφίβολος για την Κυριακή. Ο Αγκάνθο δεν είναι τραυματίας. Πάντα είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν τον εμπόδιζαν να παίξει».

To Top