ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανταζής: «Δύο μήνες εκτός ο Τζέγκο, ήταν πολύ στεναχωρημένος»

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής μίλησε για τον τραυματισμό του Τζέιμς Τζέγκο, τονίζοντας πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά ανέφερε:

Βάλαμε έναν νάρθηκα, το χτύπημα είναι στο κουντεπιέ, στο πλάι προς τα έξω, στο πέμπτο μετατάρσιο, για τους αθλητές ειδικά θέλει χειρουργείο. Το συγκεκριμένο κάταγμα προήλθε από στραβοπάτημα. Αύριο ή μεθαύριο θα χειρουργηθεί, περιμένουμε να έχουμε μια επικοινωνία με την ομοσπονδία της Αυστραλίας.

Από την στιγμή που θα χειρουργηθεί χρειάζεται δύο μήνες για να επανέλθει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που περιλαμβάνει ένα μήνα ακινησίας, μετά δύο εβδομάδες κολύμπι και ποδήλατο και στην συνέχεια τρέξιμο. Θα πρέπει να μην βιαστούμε καθόλου. Υπήρχαν φορές με αθλητές που έχουν βιαστεί και η αποθεραπεία δεν πήγε όπως έπρεπε.

Για το αν μίλησε μαζί του:

Μιλήσαμε χθες το βράδυ με τον Τζίμι, ήταν πολύ στεναχωρημένος όπως συμβαίνει με κάθε αθλητή που έχει έναν τέτοιον τραυματισμό.

Για τον Δεληζήση:

Έχει μία κάκωση στο ισχίο, ακολουθεί αντίστοιχη θεραπεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

To Top