Πανταζής: “Τρομάξαμε με Γκάμα, θα είναι 100% έτοιμος με ΠΑΟΚ”

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής μίλησε με αφορμή τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον τραυματισμό του Γκάμα είπε:

Χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προς το τέλος είχε μάλλον μία άσχημη πτώση στο έδαφος ο Μπρούνο. Πηγαίνοντας στην προσπάθεια να σουτάρει ήρθε σε επαφή με αντίπαλο και έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε στην αριστερή πλευρά στο υποχόνδριο. Το παιδί ήταν σοκαρισμένο και χλωμό. Φοβηθήκαμε για πιο άσχημα πράγματα εκεί είναι τα εσωτερικά όργανα, τα πλευρά, ο πνεύμονας και εσπευσμένα τον πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις όπου εκεί δεν διαπιστώσαμε κάτι το παθολογικό. Όσο περνούσε η ώρα αισθανόταν καλύτερα αλλά ένιωθε πόνο στις κινήσεις που σημαίνει ότι έπαθε κάποια θλάση. Σήμερα μου είπαν οι φυσικοθεραπευτές ότι είναι καλύτερα. Το απόγευμα θα τον ξαναδώ για να κάνω μία καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και κάποιος ακόμα απεικονιστικός έλεγχος για να είμαστε σίγουροι.

Μας εξυπηρέτησαν άμεσα χθες και τους ευχαριστούμε πολύ. Μέσα σε 5 λεπτά βρεθήκαμε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις ήταν καθαρές και το παιδί πήγε σπίτι του. Σήμερα ήρθε στην προπόνηση οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Για το αν θα παίξει ο Γκάμα τη Κυριακή είπε:

Για τη Κυριακή μάλλον απίθανο το βλέπω. Εγώ είχα πει ότι θα είναι εκτός 15-20 μέρες γιατί νόμιζα ότι έπαθε θλάση στους μεσοπλεύριους μύες. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι. Επειδή σήμερα ήταν καλύτερα και θα τον δω το απόγευμα πιθανόν να έχει μία απλή κάκωση. Εγώ είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Όλοι τρομάξαμε, ζαλιζόταν και δεν αισθανόταν καλά. Με τον ΠΑΟΚ πιστεύω θα είναι έτοιμος 100%. Αύριο θα ξέρω ακριβώς τι θα γίνεται.

Για τον Βαλεριάνο είπε:

Ο Βαλεριάνος είχε μία θλάση 1ου βαθμού. Δεν ήταν 100% έτοιμος για χθες. Υπάρχει μία αμφιβολία για τη Κυριακή αλλιώς τον προορίζουμε για τον Πανιώνιο. Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Υπάρχουν κάποια κριτήρια που τους επιτρέπουμε να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση και βάση αυτών προχωράμε.

Για την επίθεση των κουκουλοφόρων είπε:

Δεν είχαμε εμείς ενόχληση από κανέναν. Μπήκαμε στο γήπεδο και χάρηκα που επανήλθαμε. Πιστεύω να χαίρονται και αυτοί γιατί λείπουν αυτά τα ντέρμπι.

To Top