Παντελίδης για Άρη: «Δυνατή έδρα, ποιοτική ομάδα, να μην παρασυρθούμε από την ένταση του κόσμου»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας τη δύναμη που αντλεί ο Άρης από τον κόσμο του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ατρομήτου στη Nova…

Δεν είναι στο χέρι σας, αλλά υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τα play off. Πως προσεγγίζετε το ματς με τον Άρη;

“Υπάρχουν κάποια δεδομένα για το συγκεκριμένο ματς τα οποία πρέπει να τα αξιολογήσουμε σιγά-σιγά. Από τη μία πρέπει να εξαντλήσουμε όλες μας τις ελπίδες να μπούμε στα play off. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε στις συνθήκες αυτού του ματς για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι διεκδικητές.

Είναι επίσης μια έδρα η οποία ξεκινώντας το πρωτάθλημα είσαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και από πλευράς ποιότητας της ομάδας και από πλευράς κόσμου. Είναι δυνατή έδρα αλλά πρέπει να εξαντλήσουμε όλες μας τις ελπίδες.”

Στο ματς Κυπέλλου τα πήγατε περίφημα στο Βικελίδης. Θα είναι οδηγός εκείνο το ματς;

“Σίγουρα είναι ένας οδηγός, αλλά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικά κίνητρα. Θεωρώ ότι ο Άρης σε εκείνο το ματς είχε ιδιαίτερο κίνητρο γιατί από την αρχή της σεζόν είχε στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Θα είναι διαφορετικό ματς.”

Τί πρέπει να κάνει η ομάδα σας για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει;

“Στα ματς που γίνονται στο Χαριλάου, είναι πολύ σημαντικό για τη φιλοξενούμενη ομάδα να μπορέσει να κρατήσει τη μπάλα όσο μπορεί περισσότερο και να μην παρασυρθεί από την ένταση που δίνει ο κόσμος. Είναι και μια ομάδα πολύ ποιοτική, οπότε ασφαλώς θα πρέπει πριν αμυνθούμε σωστά να φροντίσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα όσο μπορούμε περισσότερο στα πόδια μας, αυτό δυσκολεύει τον Άρη.”

To Top