ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Για 5άδα ακόμα πέντε νίκες! Ελπίζω να μην… φύγω αυτή την εβδομάδα!”

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον στόχο της Ευρώπης, τονίζοντας πως για την 5άδα θέλει πέντε ακόμα νίκες, ενώ άφησε και πάλι αιχμές για το μέλλον του στην ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε:

“Γνωρίζω πόσο σημαντική νίκη είναι, με ένα καθαρό σκορ, είναι πολύ δίκαιη η νίκη μας. Δεν κινδυνεύσαμε πολύ. Ήταν από τα καλά ματς της ομάδας, με σοβαρότητα, κοντά τις γραμμές και στόχο να φτάσουμε γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή. Κάναμε μία νίκη και τίποτα παραπάνω, μία από αυτές που θέλουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας”, τόνισε αρχικά.

Για τον στόχο της Ευρώπης, είπε: “Είμαστε 5 νίκες μακριά από αυτό. Δεν είναι λίγες αλλά είναι σημαντικές. Θεωρούσα ότι θα ήταν έξι. Μιλάω για πρώτη 5άδα, μακάρι να πάμε παραπάνω. Θα κοιτάω το λιγότερο. Για την πρώτη 5άδα θέλουμε ακόμα πέντε νίκες. Αν έχουμε τέτοια απόδοση θα πετύχουμε και παραπάνω.

Δεν έχουν περάσει εύκολα ομάδες από εδώ με τέτοιο σκορ. Την Κυριακή έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι. Ευχομαι αυτή την εβδομάδα να μην… φύγω! Μην το γράψει κάποιος…”.

Για το τι άλλαξε στον Άρη το τελευταίο διάστημα: “Τίποτα δεν άλλαξε. Την ίδια δουλειά που κάναμε και τότε, κάνουμε και τώρα. Γύρισαν κάποια παιδιά, έχουμε περισσότερες επιλογές πλέον”.

Για τον Τόνσο:Νομίζω πως μετά το 30΄ο Τόνσο, τα έδωσε όλα. Αυτά που θέλω εγώ για τον παίκτη πίσω από τον φορ, να τρέξει με την μπάλα.

Για την ενδεκάδα και τo ότι δεν άλλαξε κάτι: “Η ίδια ενδεκάδα είναι στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας. Όποιος μπαίνει πρέπει να δείχνει ότι το αξίζει, δεν θα είναι τόσο εύκολο. Είναι δύσκολο κάποια παιδιά να μένουν έξω και το ξέρω.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: “Από την Λιβαδειά και μετά η ομάδα έχει ξεκινήσει το ματς, μπαίνει πιο αποφασισμένη. Στη Λιβαδειά δεν έγινε αυτό. Στα τρία τελευταία ματς, αυτό γίνεται”.

 

To Top