Παντελίδης: “Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς…”

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (1-1) τόνισε πως θα παραμείνει στον Αστέρα παρά τα όσα γράφονται.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Aναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν σ’ αυτό που μας έχει συμβεί τουλάχιστον 4 φορές και το κατάφεραν. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο σημερινός βαθμός, θεωρώ πως θα μας δώσει ώθηση να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία παρότι τη στιγμή αυτή ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά  αν κάποια ομάδα  έπρεπε να κερδίσει, θεωρώ πως αυτή ήταν η δική μου ομάδα.

Κλείνοντας θέλω να πω κάτι. Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια, και γράφεται ότι φεύγω, πάω αλλού, έχω πρόταση από ομάδες. Δεν μ΄έχει ενοχλήσει κανένας. Βλέπουμε και ομάδες που έχουν προπονητές και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και σ’ εκείνους. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Έχω μια δουλειά εδώ να κάνω και θα την κάνω μέχρι το τέλος, όπως πρέπει”.

Για το αν νιώθει ότι η τύχη ευνόησε την ομάδα του στο παιχνίδι;

«Έχουμε χάσει 4 παιχνίδια μετά το 85′ και έχουμε δεχθεί 5 γκολ με πέναλτι. Και στο σημερινό ματς δεχτήκαμε ένα γκολ που δύσκολα μπαίνει. Και χωρίς τερματοφύλακα να ήμασταν δύσκολα μπαίνει. Δεν εννοώ ότι φταίει ο τερματοφύλακας αλλά θέλει αρκετή τύχη για να μπει αυτό το γκολ. Οπότε, αν νιώθουμε τόσο πολύ άτυχοι μέχρι σήμερα, μας έδωσε κάτι πίσω. Αυτό όμως που μας έδωσε περισσότερο είναι η ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γι΄αυτό είμαι σίγουρος».

To Top