ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Εχω την αποκλειστική ευθύνη που κάποιοι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση”

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την σημερινή ισοπαλία του Άρη με τον ΟΦΗ και σχολίασε το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών της ομάδας του, που στοίχισε δύο πολύτιμους βαθμούς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Πετάξαμε όλο το πρώτο μέρος, με την νευρικότητα που είχαμε. Κάναμε πολλά λάθη και ημασταν βιαστικοί χάνοντας την μπάλα πολλές φορές. Δεν ηρεμήσαμε ούτε μετά το γκολ. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πιο ήρεμοι, δεν αγχωθήκαμε, δεν βιαστήκαμε αλλά δεν πετύχαμε δύο γκολ. Φέρνουμε αρκετά καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά την ευθύνη την έχω αποκλειστικά εγώ. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες”.

Για την επιλογή του Έμαν αντί του Κουέστα: “Όλοι δεν είναι παίκτες της ομάδας; Αποφάσισα σήμερα να βάλω τον Έμαν…”.

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την νευρικότητα της ομάδας: “Η καλή εμφάνιση που κάναμε εδώ στο προηγούμενο ματς, μας έδωσε την εντύπωση πως με το που ξεκινήσει ο αγώνας θα έπρεπε στο 5΄να κερδίζουμε 1-0. Αυτό καταλάβαινα από τους παίκτες μου. Στην πρώτη ή δεύτερη τελική του αντιπάλου, τρώμε γκολ, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο”.

To Top