ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: «Η ομάδα έχει δρόμο προς τα επάνω, να αποκτήσουμε ταυτότητα»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τις πρώτες του μέρες στον Άρη και για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη: «Έχουμε ένα υλικό υψηλού επίπεδου, τα παιδιά είναι σε πολύ καλό τεχνικά επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι δικαίως έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις μας. Με απόλυτο σεβασμό σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα γιατί έχει γίνει καλή δουλειά, προσπαθούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν περισσότερο με ομοιογένεια και να αποκτήσουμε μία ταυτότητα στο γήπεδο. Ελπίζουμε να βελτιωνόμαστε από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Για το τι διαφορετικό είδε στον Άρη πλέον από κοντά ως προπονητής: «Η εικόνα της ομάδας δεν είναι διαφορετική, θεωρώ όσο περνάει ο καιρός και με τα καλά αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε, έχει δρόμο προς τα πάνω. Και τα προβλήματα φαινόταν ως αντίπαλος αλλά τα ίδια βλέπω και τώρα».

Για τις αλλαγές που θέλει να φέρει: «Η δουλειά που είχε γίνει από τον προηγούμενο προπονητή έχει καλά στοιχεία και προσπαθούμε να τα κρατήσουμε. Απλά προσπαθούμε να προσθέσουμε πινελιές, δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές, σιγά σιγά να κάνουμε ένα βήμα πάνω σε σχέση με αυτό που βρήκαμε».

Για τον ΟΦΗ και το ντεμπούτο του: «Στον Άρη στόχος είναι να μπαίνεις και να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια και να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρειάζεται να σέβεσαι και τον αντίπαλο, να το κάνεις όμως προσεκτικά. Την Κυριακή θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές».

To Top