ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Η φετινή χρονιά μου αφήνει μία καλή αίσθηση και μία καλή βάση για του χρόνου”

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη που είναι και ο τελευταίος της σεζόν, ενώ έκανε και το δικό του “ταμείο” για φέτος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Ναι μου αφήνει μία καλή αίσθηση η φετινή σεζόν. Παρά τα όσα περάσαμε, τα σκαμπανεβάσματα, αφού πετύχαμε τον τελικό στόχο και σχετικά άνετα, μου αφήνει μία καλή αίσθηση και μία καλή βάση για την επόμενη σεζόν”, είπε αρχικά ο 54χρονος κόουτς. 

Για το “ταμείο” του: “Πάντα μπορείς να πας ψηλότερα, στο τέλος βλέπεις τι έχεις κάνει, διαλέγεις τα σωστά, κοιτάς τα λάθη, αλλά πάντα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο στόχο από αυτό που έχεις πετύχει”.

Για τις μεταγραφές: “Εχουμε επικεντρωθεί στις θέσεις που θέλουμε, όχι σε κάποια πρόσωπα, υπάρχουν κάποιες προτάσεις τις οποίες πρώτα θα εξετάσει ο αθλητικός διευθυντής και μετά θα φτάσει σε εμάς. Ασφαλώς θέλουμε την ομάδα να πηγαίνει καλά. Το τι και πως θα το εξετάσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά”.

Για το αν έχει θέσει τους στόχους για την επόμενη σεζόν: “Εγώ ναι, αλλά δεν μπορώ να τους δημοσιοποιήσω, θα τα πούμε μόλις τελειώσει η χρονιά”.

To Top