ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Θέλω τον Φετφατζίδη απόλυτα αφοσιωμένο στην ομάδα…”

Ο Σάββας Παντελίδης κλήθηκε να σχολιάσει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης, αποκαλύπτοντας από την Ολλανδία όπου βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι” τις σκέψεις του για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής του Άρη, στο περιθώριο της σημερινής πρώτης προπόνησης των “κιτρινόμαυρων” στο Άρνεμ της Ολλανδίας, ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, τονίζοντας:

“Αυτό που θέλω από τον Γιάννη, είναι η απόλυτη συγκέντρωσή του στην ομάδα. Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος που ήρθε στην ομάδα. Το μετέφερα άλλωστε και στον ίδιο σε χθεσινή επικοινωνία που είχαμε, πως σημασία για μένα έχει να είναι 100% προσηλωμένος στην ομάδα. Να μπει το δικό του εγώ όπως βέβαια και όλων των παικτών κάτω από το εμείς.

Στον δικό μου Άρη κανείς δεν μπορεί να πιστεύει, ότι θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του. Έχει σαν στοιχεία σαν παίκτης, που δύσκολα έβρισκα σε άλλους υποψήφιους στόχους που είχαμε φέτος το καλοκαίρι. Όμως είναι θέμα νοοτροπίας και απόλυτης συγκέντρωσης για να πετύχει αυτό που θέλουμε κι εμείς και ο ίδιος”.

Γίνεται αντιληπτό πως η επιλογή του Γιάννη Φετφατζίδη βρίσκει σύμφωνο τον Σάββα Παντελίδη, που έχει θέσει εξ΄αρχής προς τον 28χρονο ποδοσφαιριστή τις απαιτήσεις του, προκειμένου να συμβαδίσουν τα αγωνιστικά τους “θέλω”.

Το ζήτημα, πλέον, είναι να εμφανιστεί απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης, μεταφέροντας και ο ίδιος από την πλευρά του, πως έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο σκέψης του, συγκριτικά με το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, που φόρεσε για πρώτη τα “κιτρινόμαυρα”.

 

 

 

 

To Top