ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Ισως η καλύτερη φετινή εμφάνιση – Αισθάνομαι σίγουρος για την δουλειά μου”

Ο Σάββας Παντελίδης, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την σημαντική νίκη του Άρη στα Πηγάδια, μίλησε για την δική του παρουσία στην ομάδα, τους παίκτες που διακρίθηκαν, αλλά και τις… μεταγραφές.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Πετύχαμε μία νίκη, που είναι πραγματικά πανάξια. Θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλο τέρμα, απειληθήκαμε λίγο, η αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα και την εμφάνιση, είναι εικόνα ομάδας με βαριά φανέλα, όπως η δικιά μας. Όταν έρχεται με την πλάτη στον τοίχο εκεί δείχνεις τι μπορείς να κάνεις, μπράβο στους παίκτες μου. Μόνο να χαμογελάσουμε μπορούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, που το κοιτάμε με σοβαρότητα”, τόνισε αρχικά.

Για το αν ένιωσε ανακούφιση: “Πραγματικά αισθάνομαι σίγουρος γι αυτό που κάνω. Έχουν πάει καλύτερα, όχι καλά. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την εικόνα της ομάδας”.

Για τον αγώνα: “Άλλαξαν πολλά πράγματα, πολλά μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός αγώνα. Πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πόσο το θέλαμε. Στην Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα, εδω το κάναμε από την αρχή. Γύρισε και ο Ματέο, αυτό ήταν μεγάλη βοήθεια. Μας έδωσε βοήθεια ο  Διαμαντόπουλος, τα παιδιά αριστερά. Πολλοί παίκτες έκαναν καλό παιχνίδι σήμερα”.

Για τον Λάρσον: “Ο Λάρσον, απλά κουράστηκε πάρα πολύ”.

Για την απόδοση των παικτών και αν ήταν μία απάντηση για την παραμονή του: “Αν πρέπει οι παίκτες να λένε αν πρέπει να μείνει ο προπονητής ή όχι είναι λάθος. Δεν άκουσα τίποτα, δουλειά μου είναι να δουλεύω, όχι να ακούω. Κάναμε ένα μικρό βήμα, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας. Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Άρη φέτος. Ο προπονητής είναι να διορθώνει τα όποια λάθη γίνονται σήμερα. Είναι μία ομάδα νέα, που δεν χρειάζεται κανένα ενθουσιασμό και κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται ότι τελείωσε σήμερα το πρωτάθλημα. Την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΣ, θα είναι ένα καλό βήμα”.

Για τον Λίντσεϊ Ρος: “Ο Ρος μπορεί να μας δώσει αρκετά, έκανε μία πολύ καλή πρώτη εμφάνιση…”.

Για τους τραυματίες: “Ο Γιουνές ακόμα δεν μπορεί, ο Βέλεθ δύσκολα, για τον Τόνσο θα δούμε. Δεν έπαθε κάτι, απλά επιβαρύνθηκε ο Τόνσο που έπαιξε 70 λεπτά”.

Για το αν περιμένει κάποια μεταγραφή: “Δεν ξέρω, μακάρι, έχουν ακόμα τρεις ώρες…”

To Top