ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Μπράβο στα παιδιά που είχαμε ενημερώσει πως θα αποχωρήσουν…”

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την σημερινή κάκιστη εικόνα του Άρη, παρά τη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-0 επί της Λαμίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε ο 53χρονος κόουτς

“Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παικτών. Είναι 12-14 μέρες, που κάναμε 4-5 προπονήσεις λόγω καιρού και φοβόμασταν για τον ρυθμό που θα είχαμε. Εκτός το ότι δεν είχαμε λύσεις, να δώσω συγχαρητήρια σε παιδιά που τους ζητήσαμε να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα σε αυτά τα παιδιά. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όχι από την προσπάθεια, αλλα τη λειτουργία φάσεων. Είναι ένας σημαντικός παίκτης ο Μπρούνο. Ο Γιουνές δεν μπορούσε πάνω από 20-25 λεπτά. Δείξαμε χαρακτήρα. Σημαντικοί βαθμοί, θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει στην ισοπαλία. Σπουδαία νίκη βαθμολογικά και μόνο. Περιμένουμε τα καινούργια παιδιά να βελτιωθούμε”,

Αν θα δοθούν δεύτερες ευκαιρίες: “Θα δούμε, δεν είναι τώρα η ώρα…”.

Για την ατάκα του, πως δεν ξέρει ο κόσμος τι γίνεται στην ομάδα: “Το προηγούμενο διάστημα τα άσχημα αποτέλεσμα, με Εργοτέλη και Ατρόμητο, ακόμα και με τον Παναιτωλικό, δεν είναι το καλύτερο  κλίμα. Υπάρχει η εξήγηση της κατάστασης της ομάδας. Στις 14 τελευταίες μέρες, γυμναστήκαμε 6 φορές μόνο, τις άλλες ή καθόλου ή μόνο σε πλαστικό γήπεδο. Η ομάδα δεν είχε επιλογές. Θες να αλλάξεις κάτι και δεν το έχεις. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε με δύο αριστερά μπακ. Τουλάχιστον δείχνουμε σοβαρότητα”.

Για το αν υπάρχει θέμα διάθεσης ή ψυχολογίας σε κάποιους παίκτες: “Νομίζω πως έχει να κάνει καθαρά με την κατάσταση που είχαν τα παιδιά. Ο Μαρτίνες προσπάθησε, ο Ματέο είχε περισσότερη διάθεση και όρεξη. Σιγά σιγά θα ξαναγίνει αυτός που ήταν”.

Για το αν περίμενε νωρίτερα, κάποιες μεταγραφές: “Συνέβησαν πράγματα που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Είχαμε θέμα με Σιώπη, Γιουνές, Μπάσα και του Γκάμα. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά και να παίξουν τόσο γρήγορα”.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: “Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα. Η δική μου δουλειά, αρχίζει και τελειώνει στο να μην υπάρχουν αυτά. Να αποδείξω με την δουλειά μου πως δεν πρέπει να γίνεται αυτό”.

Για τον Τόνσο: “Είναι έτοιμος και θα δώσει ενέργεια…”.

Για το ξέσπασμα του Βαλεριάνου, που έκλαψε μετά το τέλος του ματς: “Ότι έχω για κάθε παιδί, θα το πω σε αυτούς και όχι δημόσια, είναι καλύτερο…”

 

To Top