ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Ο Άρης ακόμα… χτίζεται, αλλά το κάνει με χαρακτήρα”

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου, αναφορικά με την ανατροπή της ομάδας του, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε ο 53χρονος προπονητής:

“Πετυχαμε μία σημαντική, αλλά δύσκολη νίκη. Δύσκολη γιατί η ομάδα λες και βιαζόταν να κερδίσει. Στο α΄μέρος είχαμε μία νευρικότητα που δεν δικαιολογείται και μετά το γκολ, έγινε ακόμα χειρότερη. Ασφαλώς ήταν αντίθετη στην ροή του αγώνα το γκολ του ΟΦΗ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Ομάδα σαν την δική μας χτίζεται, αλλά χτίζεται με χαρακτήρα. Στο β΄μέρος ήμασταν ήρεμοι. Αυτό ματς οδήγησε στη νίκη. Θα κρατήσουμε την αντίδραση, αυτό που σου έδειχνε πως ότι και να γίνει θα γυρίσει το ματς. Πρέπει να αποβάλλουμε την νευρικότητα, το Σαββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη, αλλά δεν πετύχαμε ακόμα τίποτα”, είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο κόσμος το πίστευε: “To εισπράξαμε όλοι. Στο ημίχρονο, το πιο σημαντικό που είπαμε, είναι πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Αλλά ακόμα και να μην το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να φτάσουμε με φυσιολογικές συνθήκες στην εστία του αντιπάλου. Όσο περνούσε το ματς, κουράζαμε τον ΟΦΗ”.

Για την φάση του πέναλτι, αν έδωσε εντολή σε κάποιον: “Θα το μάθετε πρώτα στην οικογένεια και μετά έξω…”

 

To Top