ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Ο Σάββας παθιάστηκε με τον Άρη! Μεγάλη ποιότητα στην ομάδα, κρίμα που δεν έχει τον κόσμο του”

Ο στενός συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη, Σάκης Παντελίδης σε Άρη, Ατρόμητο, αλλά και Ηρακλή μίλησε με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την σημερινή κατάσταση με την πανδημία:

Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τους προπονητές, τους αθλητές και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Είμαστε σαν ψάρια έξω από το νερό.

Για τον Σάββα Παντελίδη με τον οποίο συνεργάζεται:

Έχω μια καλή συνεργασία με τον κόουτς. Έχουμε ταυτίσει κάποιες απόψεις και κάποιες ιδέες. Για κάποιους που τον έχουν ζήσει προσωπικά καταλαβαίνουν ότι μιλάνε για έναν άνθρωπο open mind, σχολαστικό και δίκαιο.

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στον χώρο του ποδοσφαίρου:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ξημερώνει την επόμενη μέρα. Από το πιο απίθανο έως το πιο πιθανό. Γενικότερα είναι η φύση της δουλειάς τέτοιας που δεν μπορείς να προγραμματίζει ούτε σε προσωπικό επίπεδο ούτε σε επαγγελματικό.

Για το αν θα μπορούσε ο Σάββας Παντελίδης να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά:

Όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Με καθαρό μυαλό και εκ των υστέρων μπορείς να πεις ότι έκανα κάποια λάθη. Είναι ένας άνθρωπος που παθιάζεται με την δουλειά και παθιάστηκε με την ομάδα του Άρη. Το ότι παραιτήθηκε ήταν για να βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Χωρίς να το έχω συζητήσει μαζί του αυτό που μπορώ να πω είναι ότι άφησε κάτι στην μέση. Μπορούσαμε να παρουσιάσουμε πολύ πιο ωραία και ολοκληρωμένα πράγματα.

Για το Ατρόμητος-Άρης:

Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να προβλέψεις με σιγουριά. Η κάθε ομάδα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Και οι δυο ομάδες έχουν από ένα πλήρες ρόστερ. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα καλό φεγγάρι. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Ολυμπιακό έχει κάνει αρκετά μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Υπάρχει από την άλλη και το παιχνίδι της Τετάρτης, πρέπει να διαχειριστούν οι άνθρωποι της ομάδας την κούραση. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει και αυτός ένα πλήρες ρόστερ. Είναι μια ομάδα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες. Και για αυτόν είναι ένα κομβικό παιχνίδι.

Για τον Άρη του σήμερα:

Η προσπάθεια όλων με πρώτο και καλύτερο τον κ.Καρυπίδη είναι μεγάλη. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όλα τα άλλα μέχρι τώρα ήταν must-win. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα που ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα αν τα καταφέρει. Για τον Άρη είναι κρίμα που δεν υπάρχει παρουσία κόσμου στο γήπεδο.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Η πίεση του Άρη είναι μεγάλη, πάντα παίζεις με το πιστόλι στο κεφάλι, πάντα πρέπει να κερδίσεις. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον και η πρόσληψη του κ.Μάντζιου δείχνει πάρα πολύ δίκαιη.

Για τους συνεχόμενους αγώνες:

Θα μπούνε παιχνίδια κυπέλλου, θα αρχίσει να συσσωρεύεται η κούραση. Οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι πιο άσχημες με περισσότερες λάσπες και πιο βαριά γήπεδο. Ο Άρης έχει μεγάλη ποιότητα όμως και πιστεύω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Να πούμε για τον Γκάμα; Για τον Γκαρσία;

To Top