ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης σε παίκτες: “Φταίω πρώτα εγώ, αλλά φταίτε κι εσείς! Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα”

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε από την Αθήνα και πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους πει μερικά πράγματα, για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα των “κιτρινόμαυρων”, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως δεν άφησε αμέτοχους τους ποδοσφαιριστές, απ΄όλο αυτό.

“Φταίω πρώτα απ΄όλους εγώ για ότι συνέβη στο ΟΑΚΑ, αλλά μην νομίζετε πως δεν φταίτε κι εσείς…”, είπε αρχικά, στην σύντομη ομιλία του, ο 54χρονος προπονητής.

“Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην νοοτροπία μας και ξέρω πως μόνο μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μην έχετε την εντύπωση πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε όλους”.

Οι παίκτες του Άρη συμφώνησαν απόλυτα με τον προπονητή τους, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι το μερίδιο ευθύνης τους, για το κακό β΄ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

To Top