ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Υπήρχε παράβαση στο γκολ του Πανιωνίου – Δυστυχώς δεν έχουμε τον σεβασμό που πρέπει”

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου, αναφορικά με την σημερινή ισοπαλία του Άρη με τον Πανιώνιο, κάνοντας ειδική αναφορά στην προσπάθεια των παικτών του από το ξεκίνημα του αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε ο 53χρονος προπονητής:

“Ζήσαμε ένα ίδιο ματς, όσον αφορά τις στιγμές, όπως με τον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν η ομάδα μου. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σε μία φάση που πριν τον Μπάσα, υπάρχει ένα σοβαρό φάουλ που ήταν κίτρινη κάρτα. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό, με βάση ότι είδα σήμερα, σαν μεγάλη ομάδα. Είναι στο σωστό δρόμο οι παίκτες μου, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά οι συνθήκες του κάθε αγώνα δεν είναι ίδιες. Παίξαμε χωρίς αμυντικό χαφ για 80 λεπτά, ενώ οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε όλο αυτό βοήθεια έδωσε μεγάλη ο κόσμος. Γενικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι, από το αποτέλεσμα, χαμηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε για το επόμενο ματς…”, είπε αρχικά.

Για το αν έχει άποψη για το γκολ του Πανιωνίου: “Υπάρχει παράβαση, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, γιατί δεν το είδα από τηλεόραση, αλλά το είδα πως υπήρχε χέρι”.

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές: “Ο Τόνσο έχει σφίξει η γάμπα του, από την υπεροπροσπάθεια, παίζει δεύτερος επιθετικός αλλά έπαιξε δεύτερο χαφ. Ο Δεληζήσης είχε ένα πρόβλημα, νομίζω επιβαρύνθηκε κι άλλο…”.

 

 

 

To Top