ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Χαστούκι αρκετά δυνατό…”

Ο Σάββας Παντελίδης μετά το πρώτο φιλικό του Άρη επί ολλανδικού εδάφους και την (βαριά) ήττα από την Φορτούνα Σιτάρντ έδωσε τις δικές του εξήγησεις.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Υπάρχουν πράγματα που περιμένεις να δεις στο πρώτο φιλικό. Ασφαλώς περιμένεις ότι θα έχει ανοιμοιογένεια, θα είναι κουρασμένοι οι παίκτες. Είναι και πράγματα όμως που δεν περιμένεις και σήμερα δείξαμε νοοτροπία που δεν έπρεπε. Παρά την κούραση, τις διπλές προπονήσεις ή την ταλαιπωρία από το δίωρο ταξίδι, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Η ομάδα είναι πίσω σε εναλλακτικές. Θα κρατήσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα υπόλοιπα που είναι ξεκάθαρα”.

Πρόσθεσε πως “κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με το μυαλό τους ότι όλα είναι καλά. Δεν είναι έτσι. Είναι δικό μου κομμάτι και πρέπει να το φτιάξω. Είδα μια νοοτροπία που δεν θέλω. Δεν έχει σημασία να χάσεις ένα παιχνίδι, έχει σημασία η προσπάθεια που κάνεις. Είναι ένα χαστούκι αρκετά δυνατό για μένα, καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς…”.

Για την ανάγκη απόκτησης παίκτη στη θέση του Σιώπη είπε: “Δεν αφορά μόνο το δικό μου κομμάτι. Μπορούμε να πάρουμε αύριο παίκτη, αλλά δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε λάθος. Ο Μανώλης (Σιώπης) έφυγε ξανφνικά και μας έκανε κάπως να πιεστούμε… Θέλει προσοχή για να μη γίνει λάθος… Είδατε ότι μόλις άνοιξε το παιχνίδι είχαμε προβλήματα. Αυτό το έκανε ο Μανώλης πέρσι. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτό και να έρθει και ένα παιδί όσο πιο άμεσα γίνεται”.

Ρωτήθηκε αν έπρεπε να μην προπονήσει δύο φορές χθες την ομάδα του ενόψει του σημερινού φιλικού και απάντησε: “Θα ήμουν έξω από τον εαυτό μου αν άφηνα την ομάδα χωρίς προπόνηση. Εγώ θελω να κάνω την ομάδα να αντέξει περισσότερο στις 25 Ιουλίου, όχι σήμερα. Πιο πολύ από μένα δεν στενοχωριέται κανείς, αλλά ο στόχος είναι πολύ πιο δυνατός από το να με επηρεάσει μια ήττα ή μια κακή εμφάνιση”.

Επανήλθε στο θέμα της νοοτροπίας εξηγώντας πως “κάποια παιδιά σε κάποιες φάσεις δεν είχαν πείσμα. Με ενοχλεί αυτό. Είχαμε μια συζήτηση ήδη με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Δεν έχει σημασια αν κάνεις λάθη ή είσαι κουρασμένος. Πρέπει να δώσεις αυτά που έχεις…”.

Για τον Μπράουν Ιντέγε που πήρε λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: “Φαίνεται πως το παιδί είναι ανέτοιμο, έχει ένα χρονο να κάνει ματς, αλλά από φιλικό σε φιλικό θα είναι καλύτερος. Δεν περιμένεις περισσότερα στο πρώτο ματς”.

Για το ότι η Φορτούνα είναι πιο… μπροστά στην προετοιμασία της είπε πως “είναι μια βδομάδα νωρίτερα από μας, παίζει ρόλο αυτό. Κι εμείς θα είμαστε διαφορετικοί σε μια βδομάδα. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την ομάδα πιο χαλαρή τώρα για να κερδίσουμε ένα φιλικό, γιατί είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουλίου θα είμαι προβληματισμένος και θέλω να είμαι τώρα, όχι τότε…”.

To Top