ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: “Χρειαζόμαστε σοβαρότητα, ηρεμία και αυτοπεποίθηση”

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο, αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του, την εμφάνιση ορισμένων παικτών και τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ Λεμεσού σε μία εβδομάδα από σήμερα για το Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για το σημερινό φιλικό: Δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία η νίκη. Όπως και τα προηγούμενα ματς και οι ήττες. Σημασία έχει οτι κάναμε ένα βήμα μπροστά από το τελευταίο φιλικό. Η προετοιμασία είναι μικρή λόγω Ευρώπης που πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται καθημερινά καλύτερη. Η ομάδα κάνει βήματα προς τα μπροστά, σε αυτο που θέλουμε, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο. Είδαμε και καλά και άσχημα, να τα βελτιώσουμε για το ματς της Πέμπτης. Χρειαζόμαστε σοβαρότητα, πάνω απ΄όλα, ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Για το ότι οι Κύπριοι λένε συνεχώς πως ο Άρης είναι το φαβορί: Αυτό τους συμφέρει να κάνουν. Ότι συμφέρει τον καθένα. Είναι ένα παιχνίδι μυαλού και δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, κοιτάω μόνο την ομάδα μου.

Για τον Σάσα κι αν είναι έτοιμος να παίξει την άλλη εβδομάδα: Μία εβδομάδα πριν, είναι δύσκολο να πω για το αν μπορεί να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

 

 

To Top