ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “H αποβολή μας σκότωσε, δεν θα τα παρατήσουμε, εγώ πρώτος την ευθύνη”

Ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την σημερινή βαριά ήττα της ομάδας από την Μόλντε και τον επαναληπτικό στο Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη εβδομάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Τα λάθη που κάναμε δεν θα μπορούσαμε να τα προβλέψουμε αλλά κι αυτά είναι στο ποδόσφαιρο. Γιατί η παρουσία μας ήταν καλή εκτός φυσικά από τα λάθη. Βγήκαμε με διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχουμε ένα τέρμα και θεωρώ ότι με τον τρόπο που μπήκαμε θα κάναμε κάτι αλλά μας σκότωσε εντελώς η αποβολή. Τίποτε δεν μας πήγε καλά. Αυτός που πρέπει να σηκώσει το βάρος είμαι εγώ, αυτό θα κάνω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Ξέραμε ότι στα παιχνίδια και μετά 60οκαι 65ο λεπτό η Μόλντε αλλάζει και δεν είναι τόσο πιεστική. Εκεί θέλαμε να φτάσουμε αλλά πήγαμε με 11 παίκτες με συνέπεια να μην το εκμεταλλευτούμε. Δεν περίμενα επίσης να δω κάποια πράγματα που κάναμε αλλά αυτό δεν μπορείς να το προβλέψεις.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει ευθύνη σε παίκτη, πρώτα η ευθύνη είναι σε μένα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί μπορεί να πω και κάτι που θα είναι λάθος”.

Για τον τραυματισμό του Βέλεθ: Ο Βέλεθ είχε ένα θέμα στο γόνατο από το ζέσταμα. Δεν ήταν τόσο σοβαρό για να πάμε σε αλλαγή.

 

To Top