ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντελίδης: Tην Δευτέρα συμπληρώνει… μισή σεζόν! Οι αριθμοί του Έλληνα κόουτς (photo)

Την ερχόμενη Δευτέρα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Σάββας Παντελίδης συμπληρώνει έναν γύρο στον πάγκο του Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 53χρονος προπονητής αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων” τον Πάκο Ερέρα, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στις 25 Νοεμβρίου κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Η θητεία του στον Άρη ξεκίνησε με το… δεξί, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν με 2-1, με τα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα, από τον Χαμζά Γιουνές, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ.

Έκτοτε, σε παιχνίδια πρωταθλήματος έχει κοουτσάρει την ομάδα σε 14 ματς, με το ερχόμενο της Δευτέρας να είναι αισίως το 15ο, με το οποίο συμπληρώνει έναν άτυπο γύρο.

Με τον ίδιο στον πάγκο ο Άρης πέτυχε 6 νίκες, είχε 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σκόραρε 17 γκολ στο πρωτάθλημα, δέχθηκε 15 και συγκέντρωσε συνολικά τους 22 από τους 37 πόντους που έχει. Οι προηγούμενοι 15, επιτεύχθηκαν με τις τέσσερις νίκες του Πάκο Ερέρα (9 ματς), ενώ τρεις πόντους εξασφάλισε με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή (στο ματς με Απόλλων), πριν αναλάβει ο Σάββας Παντελίδης.

Το 2018 δεν κύλησε καλά για τον προπονητή του Άρη, παρότι ξεκίνησε με νίκη στην Κρήτη. Η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις, αλλά κυρίως οι ήττες από Ατρόμητο (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός) δημιούργησαν έντονη αμφισβήτηση για το μέλλον της ομάδας.

Το 2019 παρότι ξεκίνησε με νίκη (επί της Λαμίας με 1-0), δεν άλλαξε το κλίμα στην ομάδα, κάτι που έγινε όμως σημαντικά στην πορεία. Ακολούθησε η “λευκή” ισοπαλία με την Λάρισα εκτός έδρας και η ήττα από τον Λεβαδειακό (1-0). Κάπου εκεί… γύρισε το κουμπί και ο Άρης έκανε ένα σερί έξι αγώνων αήττητος, αρχής γενομένης από την εμβόλιμη 15η αγωνιστική με την Ξάνθη στις 31 Ιανουαρίου, που άλλαξε άρδην την ψυχολογία, τόσο της ομάδας όσο και του κόσμου.

Με τον Σάββα Παντελίδη να διαφοροποιεί ως προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας, οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν 4 νίκες και δύο ισοπαλίες, μέχρι να έρθει η ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Το διάστημα αυτό, οι παίκτες του σκόραραν συνολικά 10 φορές, ενώ δέχθηκαν 7 γκολ, εκ των οποίων τα 4 την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αγώνες του 53χρονου προπονητή στον πάγκο του Άρη, μέχρι στιγμής…

To Top