Παντζαρτζίδου: «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, που έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου. Η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Παντζαρτζίδου, μίλησε στο PRESSARIS για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

«Ξεκινήσαμε σχετικά νωρίς την προετοιμασία μας και είχαμε το χρόνο να προσαρμοστούμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα, καθώς από το περσινό σύνολο έχουμε μείνει μόνο τρεις κοπέλες. Από εκεί και έπειτα, μερικά από τα νέα αποκτήματα δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα, μιας και κατάγονται από άλλες πόλεις και μέχρι τώρα δεν έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, διανύουμε περίοδο εξεταστικής και καμία από εμάς δε θέλει να παραμελήσει τη σχολή της. Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμη χρόνο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες στην έναρξη».

Ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η περσινή χρονιά και για το πώς χάθηκε η άνοδος ήταν κάτι, που η αρχηγός δεν παρέλειψε να σχολιάσει: «Δυστυχώς, είχαμε ένα κακό τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο δεν καταφέραμε να δείξουμε αυτό που αξίζαμε. Επίσης, μέσα στη χρονιά χάσαμε τρεις βαθμούς σε ένα θεωρητικό εύκολο παιχνίδι, αυτό με τον Επίκουρο, που αν τους είχαμε, η άνοδός μας δε θα κρινόταν στον τελευταίο αγώνα. Φέτος, είναι μία καινούρια χρονιά, και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν η άνοδος στη Α1 αποτελεί τον στόχο της ομάδας, ανέφερε: «Η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό για εμάς. Αυτό που θέλουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να το κερδίζουμε. Είμαστε όλες μικρές σε ηλικία, έχουμε όρεξη και το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, που πάντα ήταν ψηλά. Δεν είναι η θέση του στην Α2. Πιστεύω πως μελλοντικά θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι θέμα χρόνου».

Όσον αφορά την στήριξη του κόσμου στην προσπάθειά της ομάδας, η ακραία του Άρη δήλωσε: «Πέρυσι σε δύο – τρία σημαντικά παιχνίδια που δώσαμε στην έδρα μας, είχαμε τους φιλάθλους κοντά μας, γεγονός το οποίο μας βοήθησε πολύ. Όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίζουμε με καλύτερη ψυχολογία και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μη θέλοντας να τον απογοητεύσουμε. Ευελπιστούμε ότι και φέτος οι φίλαθλοι του Άρη θα είναι δίπλα μας».

To Top