ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντζιαράς: “Ήρθε η ώρα για το κύπελλο, φέτος είναι η χρονιά μας

Ο Γιώργος Παντζιαράς τιμήθηκε από τον Super3 Κύπρου για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ μίλησε για τον Άρη του σήμερα και τον στόχο του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Είμαι Κύπρο και είμαι.. καλά. Γιατί μου έκαναν αυτήν την μεγάλη τιμή. Είναι σαν… να είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Την Τετάρτη θα είμαι στην Λευκωσία, θα βρεθώ και στον σύνδεσμο αλλά και στο δημαρχείο μετά από πρόσκληση που μου έχει κάνει ο κ.Παπαχαραλάμπους.

Για το ότι τιμήθηκε η προσφορά του:

Πρέπει αυτά να υπάρχουν. Και οι καινούργιοι θυμούνται την προσφορά που έχουμε κάνει εμείς οι παλιοί. Ο Άρης έχει μια μεγάλη ιστορία, για να αγαπήσεις αυτόν τον σύλλογο πρέπει να αγαπήσεις την ιστορία του.

Για το ότι ο Άρης πρέπει να πάρει έναν τίτλο καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια:

Δυστυχώς έχουμε να θυμηθούμε έναν τίτλο το 1970 και κάποιες ωραίες στιγμές στην Ευρώπη, Περούτζια, Μπενφίκα, Σεντ-Ετιέν, Ατλέτικο.

Αλλά φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η ώρα να πάρουμε έναν τίτλο. Το πιστεύω, το νιώθω ότι είναι η χρονιά μας. Ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία χαρά.

Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα.

Για το ποια είναι η “συνταγή” για να αποκρουστεί ένα πέναλτι:

Θέλει ψυχραιμία και αν μπορείς να υπολογίσεις τον αντίπαλο. Σίγουρα χρειάζεται τύχη.

Για το ότι ο Άρης έχει πάντα απέναντι του το κατεστημένο:

Για εμάς στις καρδιές μας το 1980 ήμασταν πρωταθλητές. Άλλα έλεγε η προκήρυξη. Στο τέλος διαγράφηκε μία παράγραφος και άλλαξε ο νόμος Πάντα ο Άρης ήταν κόντρα στο κατεστημένο, δεν είδατε τι έγινε με την ΑΕΚ;

Για το ότι ο Άρης είναι στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος:

Ο Άρης απέδειξε ότι είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πολλοί δεν υπολογίζουν τον Άρη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καλέσανε τον Άρη σε εκείνη την σύσκεψη που έγινε.

Για τους ημιτελικούς με την ΑΕΚ:

Σίγουρα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Η πρόκριση δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Χαριλάου.

To Top