ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντζιαράς: “Η Κυριακή θα είναι η μέρα του Άρη”

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη και προπονητής τερματοφυλάκων του ποδοσφαίρου γυναικών του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς μίλησε τόσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις γυναίκες, όσο και εκείνο με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το ματς του γυναικείου ποδοσφαίρου Άρης- Π.Α.Ο.Κ:

Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ντέρμπι τίτλου. Είναι το 5οπαιχνίδι. Σίγουρα είναι μια ομάδα που την υπολογίζουμε αλλά δεν την φοβόμαστε. Το ματς είναι στις 15.00 το μεσημέρι, στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ στους Ν. Επιβάτες.

-Για την ομάδα:

Προετοιμαστήκαμε καλά. Τα κορίτσια είναι αισιόδοξα και δεν έχουμε προβλήματα. Έχουμε άλλες δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο.

-Για τον προπονητή της ομάδας:

Ο προπονητής είναι φιλόδοξος. Έχει συγκεντρώσει πολλές επιτυχίες στο πρόσωπό του και νομίζω είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσει την ομάδα μας.

-Για τον Άρη στο ανδρικό ποδόσφαιρο:

Πιστεύω ότι μετά την επιτυχία στον ΟΦΗ υπάρχει μία αισιοδοξία. Με τον νέο προπονητή ο κόσμος περιμένει τη νίκη για να πανηγυρίσουμε ένα ντέρμπι. Θα γεμίσει το γήπεδο και μακάρι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη. Η Κυριακή θα είναι η μέρα του Άρη.

-Για τον Παντελίδη:

Είναι φιλόδοξος και ξέρει την ελληνική νοοτροπία. Θα βοηθήσει να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και αυτό το δήλωσε ο προπονητής από την αρχή. Ο κόσμος τόσα χρόνια στάθηκε δίπλα στην ομάδα και τώρα ήρθε ο καιρός να χαρεί με την ομάδα του.

To Top