ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παντζιαράς: “Η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει δυάδα του χρόνου είναι ο Άρης”

Ο Ανδρέας Παντζιαράς, προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου και γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Άρη, Γιώργου Παντζιαρά, μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Άρη Παλαιοχωρίου:

Κάνει την δική της υγιή προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να φτάσουμε εκεί που αξίζει στην ομάδα.

-Για το πως βλέπει τον Άρη:

Σαν Έλληνες ξεπεράσαμε την δυσπιστία απέναντι στον καινούριο προπονητή και γύρισε η κατάσταση. Βλέπουμε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Σωστή τακτική προσέγγιση με τακτική και λογική. Οι ποδοσφαιριστές γουστάρουν να παίζουν στην ομάδα και αυτό φαίνεται.

-Για τον Παντελίδη:

Νομίζω ότι ξεπέρασε την αμφισβήτηση γρήγορα. Δεν ασχολείται με την παραφιλολογία και δεν δίνει σημασία στο τι λέγεται και ακούγεται εκτός γηπέδου. Είναι η καλύτερη επιλογή. Γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας της πόλης. Αποδεικνύεται η πιο ιδανική επιλογή. Τα εύσημα στον Διαμαντίδη και τον Καρυπίδη για την στήριξη.

-Για το πόσο δύσκολο είναι να κλείσεις τα αυτιά:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην ασχολείσαι με το καλό και με το κακό σχόλιο. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου δεν πρέπει να ασχολείσαι με κανέναν εκτός γηπέδου. Είναι η πιο ξεκάθαρη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο οργανισμός δείχνει ότι κάνει βήματα μπροστά. Ο Άρης είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της χρονιάς. Ξεπέρασε τις προσδοκίες όχι μόνο για την θέση αλλά και για την εικόνα της. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θέλεις να πας να την δεις. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του Γκάμα πολύ δύσκολα. Η αφλογιστία του Γιουνές επίσης ξεπεράστηκε. Απόλυτη επιτυχία είχαν οι μεταγραφές του Δεκέμβρη.

-Για το τι χρειαζόταν ο Άρης:

Χρειαζόταν λογική στο παιχνίδι του. Υπήρχαν καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ο Παντελίδης έβαλε τη λογική και την σωστή προσέγγιση στα παιχνίδια.

-Για τον ρόλο του Άρη την επόμενη χρονιά:

Του χρόνου θα πρέπει  το ρόστερ να είναι μεγαλύτερο και να υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που έχει ενθουσιασμό, κάνει βήματα μπροστά και με λίγες προσθήκες θα πρωταγωνιστήσει και θα ανέβει ένα σκαλί παραπάνω. Μπορεί να χτυπήσει την δυάδα του χρόνου και να ανταγωνιστεί με Π.Α.Ο.Κ και Ολυμπιακό.

-Για την ατάκα του Παντελίδη ότι ο Άρης χτίζεται ακόμη, αλλά με την σωστή νοοτροπία:

Νομίζω ότι η ομάδα πλέον έχει την ηρεμία και όλοι έχουν την ωριμότητα και η ομάδα έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο.

-Για το αν γνωρίζει κάτι για την αναδιάρθρωση:

Δεν είχα καμία σοβαρή ενημέρωση και δεν υπάρχει και λόγος. Φαίνεται ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται σοβαρά. Στην Γ εθνική έχει ξεκινήσει πρωτάθλημα και θα παρθεί μία απόφαση λίγο πριν το φινάλε της σεζόν. Η μοναδική βελτίωση είναι ότι τα πράγματα χειροτερεύουν πιο γρήγορα. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα. Δεν μπορείς να πάρεις μία απόφαση για κάτι στο τέλος της χρονιάς. Στις άλλες χώρες προγραμματίζουν για δύο έτη μετά.

To Top