Παντζιαράς: “Μακάρι να υπήρχαν τρεις θέσεις και να ανέβαινε και ο Άρης”

O προπονητής της Δόξας Δράμας Ανδρέας Παντζιαράς αναφέρθηκε στο θέμα της ανόδου στη Football League μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αρχικά δήλωσε: «Να δώσουμε συγχρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού για την επίτευξη του στόχου. Εμείς ήρθαμε σήμερα για να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν είχαμε άλλες σκοπιμότητες.

Όλη την εβδομάδα μπορεί να ακούστηκαν διάφορα πράγματα, έπρεπε όμως όπως και στα προηγούμενα 29 ματς, έτσι και σε αυτό να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ψηλά την αξιοπρέπεια και το ήθος που έχει αυτή η ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω του φιλάθλους της Δόξας για την παρουσία τους δίπλα στην ομάδα όλη τη χρονιά και νομίζω ότι αυτή είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά».

Για το αν κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός:
«Θεωρώ ότι όταν μία ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα σε ένα μαραθώνιο 30 αγώνων, συνήθως αυτό είναι δίκαιο και δε νομίζω κανείς να αμφισβητήσει αυτό το πράγμα. Μακάρι να υπήρχαν τρεις θέσεις και να μπορούσε να πάρει και ο Άρης και η Δόξα Δράμας την άνοδο. Είναι κρίμα αυτές οι ομάδες να ταλαιπωρούνται στη Γ’ Εθνική και να παίζουν στην Α’ Εθνική… γειτονιές και να βλέπετε να διακωμωδούν το άθλημα όπως έγινε την τελευταία αγωνιστική στην Super League».

To Top