Παντζιαράς στο PRESSARIS για την επιστροφή του στον Άρη, τον… “αντίπαλο” γιο του και τον Κάμπος!

Οριστικοποιήθηκε χθες η επιστροφή του Γιώργου Παντζιαρά στον Άρη με την συμμετοχή του στο τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, εκεί όπου από χθες ανέλαβε καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον παλαίμαχο άσο των “κίτρινων” και μίλησε μαζί του για την επιστροφή του στην οικογένεια του Άρη, την κυριακάτικη αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας με την Δόξα Δράμας, όπου προπονητής είναι ο γιος του, αλλά και τις παρουσίες των Γαλανού και Κάμπος στο διοικητικό και τεχνικό τιμόνι του συλλόγου αντίστοιχα.

Ερωτώμενος αρχικά για τα πρώτα του συναισθήματα από την επιστροφή του στον Άρη, είχε να πει: “Στην ουσία πάντα ήμουν στον σύλλογο, καθώς είμαι μέλος των βετεράνων, ωστόσο χαίρομαι ένα παραπάνω τώρα που επιστρέφω κι επαγγελματικά. Δεν έχω πάψει να είμαι Αρειανός, ο σύλλογος αυτός μου έχει δώσει πολλά. Θα ασχοληθώ με τους τερματοφύλακες της γυναικείας ομάδας κι ελπίζω να μεταφέρω στα κορίτσια όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου”.

Την Κυριακή ο Άρης αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας του Ανδρέα Παντζιαρά, γιου του παλαίμαχου άσου του Άρη.Ο τεχνικός, μάλιστα, της Δόξας είχε βρεθεί και στο “κιτρινόμαυρο” προσκήνιο, ως πιθανός αντικαταστάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη φρόντισε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό της… οικογενειακής “κόντρας” για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Σίγουρα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ηθελα και θέλω για τον γιο μου το καλύτερο. Να κάνει την προπονητική καριέρα που πάντα ονειρευόταν”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά την ενδεχόμενη παρουσία και των δύο στον Άρη, είπε: “Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ερχόταν στον Άρη σίγουρα θα ήταν κάτι θετικό και γι αυτόν και φυσικά και για εμένα που έιμαι μέλος αυτής της οικογένειας του συλλόγου”.

Για τον φετινό Άρη και την παρουσία του Γιώργου Γαλανού στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος, επεσήμανε: “Είναι λυπηρό να αγωνίζεται ο Άρης σε αυτή την κατηγορία. Παρακολούθησα αρκετά φετινά παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορεί να περτύχει τον στόχο που έχει. Μελλοντικά πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος, θα είναι η μοναδική λύση. Ο Γαλανός είχε κάποια προβλήματα στην αρχή, ελπίζω πλέον αυτά να έχουν περάσει στο παρελθόν και να πετύχει κι αυτός τους στόχους που έχει θέσει”.

Για τον Πάουλο Κάμπος που αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, είπε: “Τον θυμάμαι από τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για μεγάλο σε αξία προπονητή, με μεγάλη εμπειρία. Πιστεύω, όμως, ότι αυτή την περίοδο και με αυτές τις δυσκολίες θα ήταν προτιμότερο ένας Έλληνας τεχνικός με γνώση των κατηγοριών αυτών.Θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο Κάμπος για να προσαρμοστεί. Αν παραμείνει ο Μπουγιουκλής στο πλευρό του Κάμπος στο τεχνικό τιμ θα είναι μία μεγάλη βοήθεια γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει με όλη του την ψυχή για τον Άρη, οπότε θα βοηθήσει”.

To Top