Πανόπουλος: “Θα δώσουμε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, αλλά…”

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος ξεκαθάρισε από τώρα ότι είναι διατεθειμένος να δώσει εισιτήρια στον κόσμο του Άρη, αρκεί ο καθένας να μπει στο γήπεδο με την ταυτότητά του.

Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αρένα 89,4”:

Για την πορεία της Ξάνθης τελευταία: «Δεν νομίζω ότι εντυπωσιάζει η Ξάνθη, παίρνει κάποια αποτελέσματα εκτός έδρας και πάει καλά. Με την τύχη μπορείς να πάρεις κάποια παιχνίδια αλλά όχι όλα. Η ομάδα είναι σε χαμηλό επίπεδο από πλευράς ποιότητας».

Για το αν ήταν αρχικός στόχος η έξοδος στην Ευρώπη: «Ο στόχος από την προετοιμασία κιόλας ήταν αυτός. Και λόγω της κατάστασης των άλλων ομάδων ο στόχος ήταν αυτός. Δεν είχαμε διώξει παίκτες, δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές οπότε ήταν λογικό να μιλάμε για Ευρώπη. Κάποια στιγμή παίζαμε για την κατηγορία αλλά το ξεπεράσαμε αυτό. Μέχρι πριν λίγο βγήκε από το μυαλό μας η Ευρώπη. Τώρα έτσι που ήρθαν τα πράγματα, αν έρθει καλώς να έρθει. Θα ήμουν τρελός αν έλεγα κάτι διαφορετικό μετά τη νίκη κόντρα στον Αστέρα. Θα ήταν σαν να μην θέλω το καλό της ομάδας μου».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη: «Θα δώσουμε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και της Ξάνθης, σε όσους είναι μέλη, αλλά με μια αυστηρή προϋπόθεση. Για αυτό το γήπεδο δουλέψαμε αρκετά χρόνια και πληρώσαμε το κάθε τι έχει να κάνει με αυτό. Τα πληρώνουμε από την τσέπη μας. Για αυτό το λόγο ο καθένας θα έχει την ταυτότητά του μαζί του. Μόνο έτσι θα μπει στο γήπεδο. Αυτό που είναι αυτονόητο παντού, θα το κάνουμε εμείς τώρα. Υπάρχουν τουρνικέ και ο καθένας μπαίνει με την κάρτα του. Αυτή είναι η θέση η δική μου άρα και της Ξάνθης. Θα δώσουμε ότι μας ζητήσει ο επίσημος Άρης. Η χωρητικότητα της θύρας των επισήμων είναι γύρω στις 1200-1300 θέσεις».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχει δώσει τόσα δικαιώματα όσο άλλες χρονιές. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν ξέρω αν συμβαδίζει με την άποψη του κόσμου.

Για τις ανακοινώσεις στο ημίχρονο: «Εμένα έβραζε η ψυχή μου και το έκανα. Ήμουν τρελαμένος. Ξέρω ότι ήταν κακό αλλά το έκανα. Δεν με απασχολεί αν το μαθαίνουν οι διαιτητές στο ημίχρονο».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει την προεδρία της Superleague: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Εγώ πρόεδρος στη Superleague δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Δεν συμμετέχω. Ο Γιάννης Μώραλης κάνει μια συνετή προσπάθεια. Πρέπει να έχεις χρόνο και όρεξη για να ασχοληθείς με αυτό. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να σπάζουμε αυγά για να κάνουμε την ομελέτα».

To Top