Πανό κατά της διοίκησης από τους οπαδούς της Ίντερ: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας ή φύγετε από την πόλη μας»

Μηνύματα κατά του προέδρου Στίβεν Ζιανγκ και υπέρ της παραμονής του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, θέλησαν να στείλουν οι οπαδοί των «νερατζούρι».

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ θεωρείται αβέβαιο. Μάλιστα, στην Ιταλία αναφέρουν πως ο 51χρονος προπονητής βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ρεάλ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο λόγοι που οδήγησαν τον Κόντε στην αποχώρηση του από το κλαμπ είναι κυρίως οικονομικοί. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Στίβεν Ζιανγκ επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι η Ίντερ να έχει 100 εκατομμύρια ευρώ κέρδη στη σούμα μεταγραφών – αποχωρήσεων και να προχωρήσει σε μείωση μισθών των παικτών κατά 20%, για να ενισχύσει τα ταλαιπωρημένα ταμεία.

Οι οπαδοί της Ίντερ παρακολουθώντας τις εξελίξεις είναι έξαλλοι με τον Ζιανγκ και τις αποφάσεις του, γι’ αυτό και κρέμασαν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας ζητώντας να αποχωρήσει άμεσα από την προεδρία. Από την άλλη θέλησαν να στείλουν  κι ένα μήνυμα στήριξης στον Αντόνιο Κόντε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πείσουν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

«Το να αναπροσαρμόσεις στόχους στους πρωταθλητές είναι κάτι που κάνουν οι μαλ… Ο μίστερ, το επιτελείο και οι παίκτες δεν αγγίζονται», αναφέρει το ένα πανό κατά του Ζιανγκ που κρέμασαν οι οπαδοί της Ίντερ, ενώ το άλλο λέει: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας ή φύγετε από την πόλη μας».

To Top