Πανό κατά του αθλητικού διευθυντή της ομάδας από τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου

Ο Κριστόφ Φρόιντ ανέλαβε να καλύψει το κενό που άφησε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου είδε ένα εξωαγωνιστικό θέμα να τον βάζει στο στόχαστρο των οπαδών της ίδιας του της ομάδας.

Βλέπετε, το ενδιαφέρον που έδειξε το κλαμπ για την επιστροφή του Ζερόμ Μπόατενγκ τις προηγούμενες μέρες έφερε αντιδράσεις από τους φίλους των Βαυαρών, οι οποίοι δεν είδαν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να γυρίσει ο έμπειρος αμυντικός.

Κι αυτό γιατί ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για επίθεση σε βάρος πρώην συντρόφου του, ενώ είχε συνδεθεί και με την αυτοκτονία μίας άλλης κοπέλας με την οποία είχε σχέση.

Όταν λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των οπαδών, ο Φρόιντ είχε δηλώσει πως «το αθλητικό κομμάτι είναι αυτό που είναι πιο σημαντικό για μας. Τα προσωπικά θέματα δεν είναι μεγάλο θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του».

Τα παραπάνω λόγια έφεραν πανό από τους φίλους της Μπάγερν στο ματς με τη Φράιμπουργκ, με το μήνυμα να αναφέρει πως «η μισογυνική βία δεν είναι προσωπικό θέμα. Στεκόμαστε στις αξίες μας. Ή μήπως οι κανονισμοί και η επίγνωση είναι απλά μάρκετινγκ;»

Αξίζει δε να σημειωθεί πως κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι φίλοι της Βέρντερ Βρέμης, με πανό που έλεγε πως «η βία κατά των γυναικών δεν είναι προσωπικό θέμα. Κριστόφ Φρόιντ, σκάσε».

Ο Φρόιντ τοποθετήθηκε για το πανό των οπαδών της ομάδας του, λέγοντας ότι «η Μπάγερν έχει τις αξίες της. Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση, ψάχναμε για στόπερ πριν από δέκα μέρες. Τελικά, αποφασίσαμε μαζί».

Ο Μπόατενγκ φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ στους Βαυαρούς, παραμένοντας χωρίς ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Λιόν το καλοκαίρι.

To Top