Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του Γκέτσε

Η είδηση της μεταγραφής του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν Μονάχου από τη νέα σεζόν μπορεί να είναι γνωστή εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, αλλά πολλοί οπαδοί της Ντόρτμουντ δεν μπορούν να τη “χωνέψουν” και στρέφονται εναντίον του Γερμανού παίκτη.

Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπορούσια έχει γίνει ανεπιθύμητος από πολλούς οπαδούς των κιτρινόμαυρων, που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι φεύγει από την ομάδα τους για να πάει στο Μόναχο.

Μετά το “κάψιμο” εμφανίσεων του, μετά το σκίσιμο τους,  στο χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην Μπάγερν στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”, προστέθηκαν άλλες δύο αντιδράσεις.

Τρεις νεαροί οπαδοί της Ντόρτμουντ φορούσαν φανέλες του Γκέτσε έχοντας «διαγράψει» με «Χ», το οποίο σχημάτιζαν κόκκινες μονωτικές ταινίες, το όνομά του.

Η πιο ηχηρή, όμως, αντίδραση, ήρθε με μία σειρά πανό που σχημάτιζαν την ακόλουθη φράση: «Το να κυνηγάς το χρήμα δείχνει πραγματικά πόση καρδιά έχεις. Αντε και γ… Γκέτσε»!

Ο ίδιος ο Γκέτσε δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είναι τραυματίας από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είναι αμφίβολος για τον τελικό του Λονδίνου.

To Top