ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1: Ισοπαλία από το πρώτο ημίχρονο – H βαθμολογία της Superleague

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής των playoffs. Τα γκολ πέτυχαν ο Άμραμπατ για την Ένωση στο 15′ και ο Τσόλακ στο 27′. Μείωσε την απόσταση από τον τέταρτο Άρη, η αθηναϊκή ομάδα.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα γκολ (1-1). Οι παίκτες του Οφρυδόπουλου ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχουν καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Τα γκολ πέτυχε ο Άμραμπατ στο 15′ και ο Τσόλακ στο 27′.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Αμραμπάτ από αριστερά έδωσε στον Χατζισαφί που απέφυγε τον Τέιλορ. Ο Ιρανός μπακ έκανε χαμηλή πάσα για τον Κριχόβιακ που έστρωσε στον Αμραμπάτ κι αυτός με βολέ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 27′. Ο Τσούμπερ έκανε λάθος σε καίριο σημείο κοντά στην περιοχή του Στάνκοβιτς. Ο Μουργκ πήρε την μπάλα και έδωσε κάθετη τον Τσόλακ, ο οποίος με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-1. Νωρίτερα ο Κροάτης είχε πετύχει γκολ στο 6′, το οποίο ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR για χέρι.

Η αθηναϊκή ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν ελαφρώς ανώτερη από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητά της με κάποιο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα στο σκορ. Την ίδια στιγμή και οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν, με αποτέλεσμα να μη βρουν δεύτερο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει ανατροπή στο 83′. Ο Μουργκ έστρωσε στον Ολιβέιρα και αυτός από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα με ωραίο πλασέ στη συμβολή των δοκαριών του Στάνκοβιτς.

To Top