ΠΑΟΚ και Ξάνθη καταθέτουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα, αρχές Απρίλη η απόφαση

Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα στις 15:00 έχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, για να καταθέσουν υπομνήματα αναφορικά με την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας.


Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Οι νομικοί των δύο ομάδων αναμένεται να στείλουν μέσω των υπομνημάτων όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής και όπως όλα δείχνουν η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πέρα από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που είναι οι δυο ομάδες που έχουν πολυϊδιοκτησία, υπόμνημα μπορεί να στείλει και ο Ολυμπιακός, καθώς είναι η ομάδα που κατήγγειλε τους δυο συλλόγους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έχει κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες, έχοντας επιβάλει αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και συνολικά 12 από τους Ακρίτες λόγω και του μετοχικού της. Ωστόσο πλέον τα υπομνήματα και η γραμμή υπεράσπισης είναι αναφορικά με τη δευτεροβάθμια εκδίκαση.

Μετά την ολοκλήρωση της το προεδρείο έδωσε προθεσμία για υπόμνημα τόσο στην ακριτική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό που είχε καταθέσει έφεση μέχρι την Τρίτη 24/3 και αυτό σημαίνει πως η όποια απόφαση αναμένεται να βγει στις αρχές Απρίλη.

Μεταξύ άλλων οι Ακρίτες τόνισαν πως η διώξη πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το διοικητικό εφετείο καθώς επίσης τόνισε πως η ΕΕΑ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη μεταβίβαση των μετοχών στις 27/3 και στη συνέχεια η Ξάνθη ενημέρωσε τη Super League.

Ενώ μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου είπε: «Πουθενά στην υπόθεση δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια για εσωτερική διαδικασία της Ξάνθης. Από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη, οι μετοχές πήγαν στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη».

To Top