ΠΑΟΚ: Χωρίς Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των play-offs και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον που ακολούθησε και χθες (15/03) ατομικό πρόγραμμα. Όπως όλα δείχνουν θα στερηθούν των υπηρεσιών του αρχηγού τους.

Ο 30χρονος έχει ένα οίδημα -αποτέλεσμα κόπωσης- στην γάμπα του δεξιού του ποδιού που δεν του επιτρέπει να ανεβάσει ρυθμούς. Η κατάσταση του σύμφωνα με την ομάδα θα αξιολογείται καθημερινά, ωστόσο οι πιθανότητες να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής (19/03) είναι πολύ λίγες.

Πιθανότατα ο Ισλανδός (που έχει χάσεις μόλις 2 από τα 24 ματς της ομάδας του φέτος) θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη διακοπή για τις εθνικές υποχρεώσεις και θα δηλώσει παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το κενό του στα μετόπισθεν θα καλύψει ο Γιάννης Κάργας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης οι υπόλοιποι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και τουρνουά μεταξύ των παικτών σε υψηλό τέμπο. Εκτός από τον Ίνγκασον και ο Ίβαν Νάσμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς.

To Top