ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπάς: “Μεγαλείο ψυχής και αγάπης η επίσκεψη του Άρη”

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπάς μίλησε με αφορμή  τη σημερινή παρουσία του του μπασκετικού Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την επίσκεψη των παικτών του μπασκετικού Άρη στο Παπαγεωργίου:

Θα υπερθεματίσω και θα πω ότι η κίνηση του Άρη είναι τρίποντο ανθρωπιάς. Τα Χριστούγεννα εδώ και εννιά χρόνια έρχεται η ομάδα του Άρη και μοιράζει φανέλες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθάει αυτό τα παιδιά και τι χαρά νιώθουν. Είναι μια χειρονομία αγάπης και μεγαλείου ψυχής.

-Για τα παιδιά που νοσηλεύονται:

Είναι στα παιδιατρικά, στα παιδοχειρουργικά και στην παιδική κλινική. Νοσηλεύονται γύρω στα 50 παιδάκια.

-Για την ατμόσφαιρα:

Φανταστείτε τα ινδάλματα των παιδιών, να τα βλέπουν από κοντά μπροστά τους. Μπράβο στα παιδιά και στην ομάδα του Άρη.

-Για το αν μίλησαν κάποιοι εκεί:

Φυσικά και μίλησαν. Βγάλαμε φωτογραφίες. Να’ ναι καλά τα παιδιά και η ομάδα. Να πάει καλά η ομάδα. Ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή να πάει καλά η ομάδα του Άρη.

-Για το αν ασχολείται ο ίδιος με τον αθλητισμό:

Εγώ ήμουν κωπηλάτης παλιός.

-Για την πρωτοβουλία αυτή του Άρη:

Αυτές οι πρωτοβουλίες δείχνουν την ανθρωπιά. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρονται και μηνύματα στα παιδιά. Δυστυχώς οι μέρες είναι πολύ δύσκολες και τα μηνύματα δεν είναι καλά. Κάπου πρέπει να υπάρχει και μία όαση μηνυμάτων. Εγώ το βλέπω από αυτή τη διάσταση. Στον ευαίσθητο χώρο των παιδιών έχει μεγάλη σημασία και μπράβο στην ομάδα του Άρη.

-Για κάποιο στιγμιότυπο που μπορούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο:

Εμείς κοιτάζαμε με το στόμα ανοιχτό. Εμάς πάντοτε, κάθε χρόνο μας αφήνουν μία μπάλα και μία φανέλα με υπογραφές των παικτών.

-Για το Παπαγεωργίου:

Το πρόβλημα είναι ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τόσο μεγάλη ζήτηση. Όταν το Παπαγεωργίου εξυπηρετεί τον μισό πληθυσμό της περιφέρειας ενώ υπάρχουν επτά νοσοκομεία στην περιφέρεια, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Έρχονται από όλη την Βόρεια Ελλάδα, αλλά έχει μία ορισμένη χωρητικότητα το νοσοκομείο. Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Είχανε πει ότι θα μας δώσουν 60.000.000 ευρώ και μας δίνουν 5.000.000. Ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει 315 εκατομμύρια από παροχές που είναι υποχρέωση του κράτους. Η απάντηση είναι συνέχεια υπομονή.

-Για μια ευχή που θέλει να δώσει:

Να ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο στην ομάδα και στα παιδιά του Άρη που ήρθαν σήμερα και έδωσαν χαρά στα δικά μας παιδιά. Μακάρι η χαρά αυτή να επιστρέψει στην ομάδα.

To Top