ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπέτας για Ιωάννου: «Έχει τρομερά προσόντα, είναι ένας σύγχρονος Τζιφόπουλος και θα αγαπηθεί»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, και πρόεδρος του Aris Nicosia Club, Τάκης Παπέτας, μίλησε για τον Νικόλα Ιωάννου που απέκτησε ο Άρης και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για τον Νικόλα Ιωάννου ανέφερε:

Έχω προσωπική άποψη. Τα τελευταία 5-6 χρόνια ήταν στην Κύπρο και έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ. Έχει ποδοσφαιρική παιδιά, είναι γυμνασμένος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα να τον είχα… αντίπαλο. Έχει δύναμη και πάθος που μπορούν να παρασύρουν και άλλους ποδοσφαιριστές. Υστερεί στην τεχνική σε κάποια θέματα, αλλά έχει ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Έχει τρομερά προσόντα, του εύχομαι ότι καλύτερο και θα αγαπηθεί από τον κόσμο του Άρη.

Για την προσαρμογή του Ιωάννου:

Υπάρχει στον Άρη και ο Μπερτόγλιο που ήταν συμπαίκτης του Ιωάννου στον ΑΠΟΕΛ. Θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας. Είναι επίσης και πολύ καλός χαρακτήρας. Aυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν δεν είσαι καλός χαρακτήρας θα αποτύχεις. Θα τον χαρακτήριζα έναν σύγχρονο Τζιφόπουλος. Είναι ίδιο στυλ και λίγο πιο γεροδεμένος. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το παιδί.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του Άρη:

Είμαστε άτυχη ομάδα. Παίζουμε λασπομαχίες και οι άλλοι αγωνίζονται σε καλά γήπεδα. Ότι και να γίνει όμως εμείς είμαστε δίπλα και βλέπουμε την ομάδα μας θετικά.

Για τον Σωτηρίου:

Είναι γέννημα-θρέμα της ομάδας μου, του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Τον παρακολουθούσα από τις ακαδημίες μου. Ο πρώτος προπονητής που του έδωσε εμπιστοσύνη ήταν ο Κετσπάγια. Από τότε μπήκε στην ομάδα και δεν βγήκε. Είναι ένα κλασσικό σέντερ φορ, ένα κλασσικό εννιάρι.

Για το ματς που ακολουθούν στον Άρη:

Θέλουμε να μας κάνουν δώρο ένα… 2+1 σε νίκες από εδώ και πέρα, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν γίνει. Είναι μόνο πολύ κρίμα που δεν μπορεί να είναι ανοιχτός ο σύνδεσμος.

To Top