ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπαβασιλείου (νέος προπονητής Νέστου): “Τιμή μας να παίξουμε στο γήπεδο του Άρη, στόχος μας η 2η θέση”

Ο νέος προπονητής του Νέστου, Σάκης Παπαβασιλείου, μίλησε χθες στην Αθλητική Πρωινή.

Είπε την άποψη του, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη αλλά παράλληλα μίλησε για το πώς θέλει να παίζει ο Νέστος.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας, για το παιχνίδι της Κυριακής, με το Νέστο;

Απάντηση: Παίζουμε την Κυριακή με μια ομάδα που είναι πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή, στον όμιλο μας. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που είμαστε επάξια στη 2η θέση. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ένα ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς. Αν μη τι άλλο για μας είναι μια γιορτή, αφού θα αγωνιστούμε σ` ένα γήπεδο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο.

Είναι τιμή για μας.

Γνωρίζουμε ότι ο Αρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές.

Θεωρώ ότι επειδή υπάρχει η δίψα και η όρεξη για διάκριση από τους ποδοσφαιριστές μου, ότι θα προσφέρουν τα μέγιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο είναι για σας, με τη μια να καθίσετε στον πάγκο της ομάδας, απέναντι σε δυο μεγάλες ομάδες, όπως ο Αρης και η Καβάλα;

Απάντηση: Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είδα ότι υπάρχει διάθεση από τους παίκτες.  Το γνώρισα ότι υπάρχουν δυο δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια. Μέσα από τη καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, πιστεύω ότι θα προσπαθήσω να περάσω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα.  Να προσαρμόσω κάποια πράγματα, προκειμένου να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες για το στόχο μας, που είναι η 2η θέση.

Ερώτηση: Σε πρώτη ματιά, πως είδατε το ρόστερ της ομάδας;

Απάντηση: Από την πρώτη ματιά στις προπονήσεις και χωρίς επίσημα παιχνίδια αλλά και από τις πληροφορίες που έχω συνάξει, είναι μια ομάδα που έχει παίκτες που παίζουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα  μαζί αλλά και διαθέτουν ποιότητα, κυρίως στην επίθεση.

Ανά πάσα στιγμή μπορώ να βάλω και το δικό μου, λιθαράκι. Έχουν ταχύτητα με τη μπάλα άρα μπορούμε να χτίσουμε πολλά. Φυσικά συν το χρόνο, θα μπορώ να τους μάθω, ακόμη καλύτερα.

Ερώτηση: Για σας, είναι μια πρόκληση ο Νέστος;

Απάντηση: Κοιτάξτε επειδή είμαι φιλόδοξος προπονητής και έχω βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, δεν ήταν στην πρόθεση μου, να εργαστώ σε ομάδα Γ` Εθνικής. Ηταν να προσφέρω τη δουλειά μου, στη Β` Εθνική. Η προσέγγιση όμως του προέδρου του Νέστου, ήταν πολύ επίμονη, δείχνοντας το τι θέλει και τι ζητάει, από μένα για την ομάδα του. Με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο και ερχόμενος στο Νέστο, είδα ότι δεν είναι μόνο ο πρόεδρος, είναι και μια πληθώρα ανθρώπων που πάνω απ` όλα λειτουργούν σαν οικογένεια. Μέσα σε τρεις μέρες έχω καταλάβει σε τι σωματείο βρίσκομαι. Έχουν όρεξη για δουλειά και οργάνωση. Θέλω  να τους κατευθύνω πάνω σε αυτό τον τομέα.

Ωραίος είναι ο στόχος της 2ης θέσης και να βγάλουμε την ομάδα στη Football Leagke αλλά στο οργανωτικό κομμάτι, βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Εφόσον όμως υπάρχει πολύ διάθεση και δύναμη, μου δίνει και μένα δύναμη να συνεχίσω.

Ερώτηση: Το μήνυμα που στέλνεται στους φιλάθλους της ομάδας;

Απάντηση: Θα προσπαθήσω να τους δώσω απλόχερα αυτό που θέλουν, δηλαδή το πλούσιο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

To Top