ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παπαγεωργίου: “Έχουμε χάσει τον ύπνο μας για να μείνει ζωντανός ο Άρης! Ομάδα νεανική με βλέψεις, θα κινηθούμε για 3αρι”

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και παλιά δόξα του Άρη, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη των κιτρινόμαυρων επί του Παναθηναϊκού.

Θυμήθηκε τις δικές του μέρες, όταν ο Άρης “έχτισε” παράδοση, ενώ παραδέχθηκε μιλώντας στον FLASH 99,4 ότι: “Ήταν άθλος αυτό που έγινε, η ομάδα ήταν στην κόψη του ξυραφιού, μέχρι την τελευταία στιγμή κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα”.

Σε ότι αφορά τη βοήθεια του κόσμου είπε: “Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη. Είναι η προωθητική δύναμη της ομάδας, που οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη νίκη. Είναι το υπερόπλο στην φαρέτρα του θεού του πολέμου”.

Για την προσπάθεια της διοίκησης είπε: “Στόχος μας είναι η οικονομική εξυγίανση, η επούλωση των τραυμάτων του παρελθόντος. Ματώνουμε για να βρούμε ένα ευρώ, έχουμε χάσει τον ύπνο μας” ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την νεανική ομάδα του Άρη.

Ομολόγησε ότι θα κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση ενός 3αριού, ενώ έκλεισε αναφερόμενος στο… γούρι της παρουσίας του Άκη Σακελλαρίου.

Ακούστε εδώ όσα είπε:

To Top